Rakitić oduševio hajdukovce jutarnjom objavom: "Kume..."

Photo: Sime Zelic/PIXSELL

IVAN RAKITIĆ (36) instantno se nametnuo u Hajduku kao jedan od najboljih igrača u SuperSport HNL-u. Legendarni hrvatski veznjak dosad je upisao 12 nastupa (uz gol i asistenciju) te odigrao 862 minute, a u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi. Hajduk je trenutno lider SHNL-a i nema poraza, a u sljedećem kolu splitski sastav gostuje kod Slaven Belupa.

Klupski nogomet je na pauzi zbog reprezentativnih obaveza do sljedećeg petka, a za to vrijeme Rakitić se oglasio na društvenim mrežama objavom posvećenom Hajduku. Rakitić je objavio šalicu kave s Hajdukovim grbom te označio svog kuma Marka Bralića Ketu, jednog od najzaslužnijih za njegov dolazak u Hajduk. Napisao je "Dobro jutro, kume..." uz emojije.

Uz objavu Rakitić je stavio i pjesmu Miše Kovača Ja ne mogu drugo nego da ga volin. Rakitić je u Hajduk došao ovog ljeta, nakon što je raskinuo ugovor sa saudijskim Al Shababom. U karijeri je još igrao za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu. Za Hrvatsku je odigrao 106 utakmica i zabio 15 golova te osvojio srebro na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.