10 dobrih vijesti tjedna

Screenshot: RTL.hr

INDEX svake nedjelje donosi deset dobrih vijesti tjedna - priče o dobrim ljudima koji nesebično pomažu drugima, malim i velikim uspjesima, važnim sportskim podvizima, znanstvenim otkrićima i svim drugim događajima koji su nam uljepšali tjedan.

Ovo je deset takvih priča koje su obilježile tjedan iza nas.

10. Tina (12) došla kod djeda na ljetovanje u Pulu i oduševila prolaznike potezom

Tina, djevojčica od 12 i pol godina iz Zagreba, skupljala je opuške na pulskom Lungomareu.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

9. Kod Brijuna snimljen kit, pogledajte snimku

Kapetan Franco Moscarda i mornar Emanuel Veneruzzo tijekom ekskurzije za promatranje delfina uočili su kita u blizini Nacionalnog parka Brijuni.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

8. Lejla iz BiH se udavala u Njemačkoj, nije mogla vjerovati tko joj je prišao

Lejla iz Bosne i Hercegovine na TikToku se pohvalila iznenađenjem koje je njoj i njezinom partneru priredio Vin Diesel, i to tijekom fotografiranja povodom njihovog vjenčanja.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

7. Vatrogasci dva puta dolazili na Savsku zbog mačića. Uspjeli su ga spasiti

Lijepe vijesti dolaze iz Savske ulice u Zagrebu, gdje je u četvrtak navečer iz kanalizacije spašen mačić. Vatrogasci su čak dva puta izlazili na teren jer kada su prvi put stigli, mačić se nije vidio ni čuo.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

6. 12-godišnji Faris u Sarajevu prodaje voće i povrće da pomogne bolesnim roditeljima

Iako ima samo 12 godina, Faris Fejzić svake subote dolazi pred stadion na Koševu u Sarajevu i ondje prodaje voće i povrće kako bi pomogao bolesnim roditeljima.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

5. Njemački motoristi bjelovarskoj bolnici donirali opremu vrijednu 250 tisuća eura

U bjelovarsku Opću bolnicu Dr. Anđelko Višić stigla je donacija medicinske opreme iz Njemačke vrijedna 250 tisuća eura, koju je organizirala udruga njemačkih motorista Biker-Brummi-Hilfe. Donacija je u Opću bolnicu Bjelovar stigla u tri šlepera koje su dovezli liječnici, motoristi i vozači kamiona. 

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

4. Riječki policajci spasili nepokretnu ženu iz kuće u plamenu

Policijski službenici Prve policijske postaje Rijeka su ušli u zapaljenu kuću na području Kastva i iz nje iznijeli nepokretnu ženu. Nakon intervencije je i policajcima bila potrebna liječnička pomoć jer su se nagutali dima.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

3. Bolesni Damir (16) imao je samo jednu želju - upoznati svog heroja. Ostvarila mu se

Damir Pejić iz Vukovara drugi se put bori s leukemijom, a imao je samo jednu želju: htio je upoznati vatrogasca koji je zbog njega odbio besplatno ljetovanje.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

2. VIDEO Psi koje je mučio splitski psihijatar imaju novi dom. Posjetili smo ih

Psi koje je splitski psihijatar mučio i uzgajao za borbe konačno su spašeni i smješteni u novi dom. Dio pasa bio je vrlo brzo premješten, a 40-ak ih je čekalo izgradnju novog, privremenog skloništa na Karepovcu. Nakon četiri mjeseca svi psi su skinuti s lanca i borave u vlastitim boksevima.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

1. Damiru Pejiću (16) pronađen donor matičnih stanica: "Još nisam svjestan"

Damiru Pejiću (16) iz Vukovara, koji boluje od leukemije, pronađen je podudarni donor matičnih stanica iz međunarodnog registra iz Njemačke.

>> KLIKNITE ZA ČLANAK

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.