Britanci otišli u Švedsku na službeni put. Nestali su. Upucani su i zapaljeni?

Foto: Facebook

Britanci Juan Cifuentes (33) i Farooq Abdulrazak (37) otputovali su u subotu u Dansku i Švedsku na kratki poslovni put te su se trebali vratiti u Veliku Britaniju u nedjelju u 18 sati, objavile su njihove obitelji u apelu na društvenim mrežama u kojemu mole pomoć i traže informacije o tome kuda su se kretali. Par je iz sjevernog Londona i navodno su radili za jednu turističku tvrtku.

Obitelj strahuje da su obojica ubijena. Naime, kako prenosi Sky News, dva tijela pronađena su u zapaljenom automobilu u industrijskoj zoni Malmoa u nedjelju poslijepodne.

Vatrogasci su otkrili tijela nakon što su ugasili požar, a prema lokalnim medijima jedna od žrtava je upucana. Policija ih još nije službeno identificirala, no prema neslužbenim izvješćima koja prenose mediji žrtve su nestali Britanci i upucani su prije nego što su zapaljeni.  

Toyota Rav 4 koja je izgorjela bila je unajmljena u zračnoj luci u Kopenhagenu nakon što su dvojica Britanaca doletjela iz Heathrowa, objavio je švedski Aftonbladet.

Snimke nadzornih kamera pokazale su da su tri osobe bile u automobilu kad je prešao most Oresund prema Švedskoj, izvijestile su druge švedske novine, Sydsvenskan. Istraga oko slučaja traje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.