Bulj: Kandidiram se za predsjednika. Niti sam igrač američki, niti sam igrač ruski

Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora

Zastupnik Mosta priopćio je danas u saboru da će se kandidirati na predsjedničkim izborima.

"Hrvatski narode, na današnji Dan Hrvatskog sabora, kao saborski zastupnik biran od vas u četiri mandata, s ovog mjesta objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske", kazao je Bulj, što je dio zastupnika pozdravio pljeskom. 

"Mogao sam ja snimiti i video, kao što snimaju neke farse i floskule. Međutim, ja sam najviše bio za ovom govornicom i s ove govornice vama narode šaljem ovu kandidaturu. Baš kao narodni čovjek, jedan od vas. Jer mi nitko ništa nije poklonio u politici. Za sve sam se izborio sam, zajedno sa vama", dodao je.

 

Deveti kandidat

"Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio na Zrinjevcu, niti sam bio u Bruxellesu. Neću biti poslušnik Bruxellesa, niti sam igrač ruski, niti sam igrač američki. Ja sam narode - igrač samo vaš", naglasio je.

Ako ga narod izabere, raspisat će pet referenduma, najavio je i nabrojao referendum o slanju vojske na granicu, potom o zaustavljanju poreza na nekretnine i pljački malog građanina i iznajmljivača te onaj koji se tiče financiranja medija.

"Zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koji ne poštuju Deklaraciju  o Domovinskom ratu, dosta nam je blaćenja Domovinskog rata, dosta nam je srpskog sveta i financiranja iz proračuna četničke propagande", poručio je.

Kao četvrti referendum, najavljuje onaj o ograničenju mandata manjinskim zastupnicima "kako ne bi mogli glasati o vladi i o proračunu", jer kako je rekao "sramotno je da manjina vlada većinom". Peti će referendum, najavljuje, izazvati buru u javnosti, a tiče se zabrane rodne ideologije u školama i vrtićima.

Bulj je tako postao deveti kandidat za predsjednika. Podsjetimo, dosad su kandidaturu objavili Zoran Milanović, Dragan Primorac, Marija Selak Raspudić, Ivana Kekin, Tomislav Jonjić, Dražen Keleminec, Aurora Weiss i Branka Lozo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.