Igor Štimac u Zagrebu izazvao sudar i pobjegao

SPORTSKI direktor Hajduka svojim je novim BMW-om udario u Peugeot 106, te pobjegao s mjesta nesreće. Kasnije je telefonski pokušao riješiti "problem", no nije uspio.

Kako javlja Jutarnji list, u srijedu navečer u Zagrebu, na križanju Fallerovog šetališta i Ljubljanske avenije vozačica zelenog Peugeota 106 čekala je na semaforu, a odostraga se u nju zabio Štimac u novom BMW-u.

Vozačica Ana Cerovec tvrdi da je izašla iz automobila, te došla do Štimca koji joj je predložio da se parkiraju sa strane. Dok se ona vraćala do svog auta, Štimac se okrenuo i pobjegao.

"Riječ je o nesporazumu. Nakon što sam vidio da je šteta neznatna, mislio sam da gospođa ima isto viđenje stvari i udaljio se s mjesta nesreće. Nisam joj rekao da sklonimo aute sa strane, a pogotovo pobjegao s mjesta nesreće." - izjavio je sportski direktor hrvatskog prvaka.

No, vozačica Cerovec tvrdi suprotno: "To je običan bezobrazluk, jer me, kao prvo, prevario, pa ne vidim zašto bih mu ja sada, kada se sve otkrilo izašla u susret. Valjda je mislio da ga neću prepoznati, a sada kad je shvatio da me nije uspio nadmudriti, nudi nekakve nagodbe. Ponaša se kao šerif, a sve zbog toga što misli da novcem može kupiti sve. Iako je šteta zaista malena, sada iz principa želim pokazati o kakvom je čovjeku riječ."

"Istina je da sam nazvao gospođu i pokušao riješiti problem. U tom razgovoru sam je zamolio da ne zove medije i priča im što se dogodilo jer bi me u Zagrebu zbog toga mogli razapeti. Ona mi je odgovorila da mi tako i treba." - objasnio je Štimac koji je čak navodno i zaprijetio da će zaustaviti objavu teksta ukoliko ona o tome obavijesti medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.