VIDEO Auto završio na krovu na zapadu Zagreba. Tri djevojčice lakše ozlijeđene

Foto: Čitatelj Indexa

OKO 13 SATI došlo je do prometne nesreće na križanju Ilice i Kustošijanske ulice na zapadu Zagreba. Kako se vidi na snimci, u nesreći su sudjelovala dva automobila, a jedan je završio na krovu.

Tri djevojčice koje su nakon nesreće zbrinute u Klaićevoj bolnici puštene su kućama nakon saniranja lakših ozljeda, doznaje se u dječjoj bolnici. U bolnici navode da su malodobne pacijentice koje su stradale u prometnoj nesreći prošle bez težih tjelesnih ozljeda.

Nakon obrade i saniranja ozljeda otpuštene su na kućnu njegu te se planira kontrola sutra ujutro, kažu u bolnici.

Odmah po dojavi na mjesto nesreće upućena je policija, hitna pomoć i vatrogasci, kazali su u policiji, ne otkrivajući detalje sudara od čije je siline jedan automobil završio okrenut na krovu. U tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti nesreće koja je izazvala prometni čep u naselju Črnomerec i zapadnom dijelu Zagreba.

 

Prema pričama svjedoka, vozilo bijele boje (Volkswagen) je udarilo u bočnu stranu sivog vozila (Peugeot). Vozač Volkswagena je navodno prošao kroz crveno svjetlo, no je li zaista tako bilo, utvrdit će policija.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.