Milanović zvao Marijanu Puljak narikačom. Njena stranka: Podržavamo Milanovića

Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Stranka Centar, čiju saborsku zastupnicu Marijanu Puljak je aktualni predsjednik Zoran Milanović nazvao samodopadnom narikačom, objavila je da podržava istog tog Milanovića na izborima za predsjednika.

>> Milanović: Orešković i Puljak su samodopadne narikače, takvi ljudi su za promatranje

Odluka je donesena većinom glasova članova predsjedništva stranke na sjednici predsjedništva održanoj u nedjelju, stoji u priopćenju Centra.

Kako je rekao predsjednik stranke Ivica Puljak, ujedno suprug spomenute Marijane Puljak, "u trenutku kada je HDZ sinonim za sve što Centar ne želi u modernoj Hrvatskoj", podržat će Zorana Milanovića kao jedinog kandidata koji u ovom trenutku može odnijeti pobjedu nad bilo kojim HDZ-ovim kandidatom. 

"Centar je i do sada birao Hrvatsku, a ne HDZ"

"Suprotstavljanje HDZ-u nije samo političko pitanje već neizbježna potreba ako želimo ponovno uspostavljanje reda u našoj zemlji. To se odnosi na svaku razinu upravljanja, pa tako i na funkciju koju obnaša predsjednik", rekao je Puljak i dodao da je Centar i do sada dosljedno birao Hrvatsku, a ne HDZ. 

"Hrvatska ne smije biti talac stranke koja generira kriminal i korupciju. Nemamo baš nikakve šanse postati suvremena i poštena europska država dokle god oni njom upravljaju, a predsjednički izbori su u ovom trenutku najbolja prilika da se pokaže određena protuteža", rekao je predsjednik Centra. 

"Nije savršen kandidat"

Puljak je rekao i da je Zoran Milanović, "iako nije savršen kandidat", na predstojećim izborima jedina osoba s dugogodišnjim političkom iskustvom koja može pobijediti kandidata HDZ-a i spriječiti njihovo ovladavanje svim državnim institucijama, stoji u priopćenju Centra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.