Mladić iz BiH radio probleme na autobusu iz Zagreba. Došli policajci, on im prijetio

Screenshot: Google Maps

Državljanin BiH (21) koji je prilikom uhićenja na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu prijetio policijskim službenicima završio je u zatvoru u Požegi. Dojavu o putniku koji pravi probleme u autobusu koji je došao iz smjera Zagreba policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje zaprimili su u četvrtak navečer.

Na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu policajci su od tog putnika zatražili na uvid osobnu iskaznicu, no 21-godišnji državljanin BiH to je odbio.

Ozlijeđena dva policajca

Prilikom postupanja policijskih službenika 21-godišnjak je počeo s vikom i galamom uz prijetnje policijskim službenicima te se oglušio na izdane naredbe da se smiri, zbog čega su policijski službenici radi uspostavljanja narušenog javnog reda i mira uporabili sredstva prisile, pri čemu su dva policijska službenika lakše ozlijeđena.

Policajci su 21-godišnjaka uhitili i priveli u prostorije policije, alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1.65 promila.

Ide u zatvor na mjesec dana

Nakon što je 21-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, 7. rujna doveden je u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu te potom u prostorije Županijskog suda u Slavonskom Brodu, gdje mu je sudac istrage odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Istoga dana policajci su 21-godišnjaka predali u zatvor u Požegi, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava brodsko-posavska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.