Obnovljena cesta od 2.5 km u Šandrovcu. Mještani je čekali skoro pola stoljeća

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

U Općini Šandrovac danas je svečano otvorena obnovljena županijska prometnica Šandrovac-Kašljavac dužine 2.5 kilometra čija je izgradnja koštala 285.000 eura, a mještani su je čekali gotovo pola stoljeća.

Ova investicija predstavlja nastavak kontinuiranog ulaganja u poboljšanje prometnica na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a svečano su je otvorili župan Marko Marušić i načelnik Općine Šandrovac Dario Halauš.

Župan: Bilo je krajnje vrijeme da se ova cesta obnovi

"Od prvog postavljanja asfalta prošlo je 45 godina i zaista je bilo krajnje vrijeme da se ova cesta obnovi. Vjerujem da će je mještani Šandrovca i Kašljavca itekako koristiti", istaknuo je župan Marušić.

Dodao je da je obnova ceste do Kašljavca dio najvećeg investicijskog ciklusa u povijesti Županijske uprave za ceste kojim je predviđeno uređenje prometnica u 13 općina i tri grada unutar Bjelovarsko-bilogorske županije.

Načelnik Halauš podsjetio je da je prije mjesec i pol dana otvorena i cesta u naselju Jasenik. Dodao je i da je u spomenutom projektu financijski sudjelovala Općina koja je podmirila 30 posto ukupnog troška.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.