Pijan vrijeđao i nasrnuo na policajca u Sisku

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Muškarac (36) koji je jučer pijan vrijeđao i fizički nasrnuo na policajca u Sisku uz kaznenu je prijavu predan policijskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Policija je oko 1:30 u Gladovačkoj ulici u kontroli prometa zaustavila automobil sisačkih registracija, koji je pod utjecajem alkohola od 1.67 promila vozio 36-godišnjak.

Nakon što mu je policajac priopćio da je počinio prometni prekršaj te da će do otrježnjenja biti smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, 36-godišnjak je započeo s vrijeđanjem i omalovažavanjem, a potom je i fizički nasrnuo na policijskog službenika. Osumnjičeni je uz uporabu sredstva prisile uhićen te je doveden u prostorije policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja bit će prekršajno prijavljen sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, dok je zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, priopćila je u ponedjeljak PU sisačko-moslavačka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.