Ravnatelj osnovne škole imao sudar na putu na posao, izmjerili mu 1.07 promila

Foto: Compas.hr

Tibor Nagy, ravnatelj Osnovne škole Grigora Viteza u Poljani kod Lipika, uhvaćen je pod utjecajem alkohola na putu za posao, saznaje Telegram. Ova informacija otkrivena je nakon prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak, 30. rujna, oko 6:55. Između mjesta Antunovac i Marino Selo 20-godišnja vozačica prešla je u suprotnu traku i sudarila se s Nagyjevim automobilom. Policija je ustanovila da je Nagy bio pod utjecajem alkohola, s izmjerenih 1.07 promila, te ga očekuje prekršajni nalog.

Požeško-slavonska županija, kao osnivač škole, potvrdila je da su za nesreću ravnatelja Nagyja doznali 7. listopada iz anonimnog pisma. Izjavili su da je riječ o neodgovornom i neprihvatljivom ponašanju ravnatelja te da on trenutno koristi bolovanje. Do ovog incidenta nisu imali saznanja o bilo kakvim postupcima protiv Nagyja.

Nagy je za Telegram priznao sudjelovanje u nesreći, no negira da je bio pod utjecajem alkohola. Tvrdi da je popio dva piva, i to dan ranije, te da koristi lijekove, uključujući diuretike, zbog čega, kako kaže, nije unosio drugu tekućnu 17 ili 18 sati. Trenutno se nalazi na bolovanju zbog teških ozljeda zadobivenih u nesreći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.