Trump se obrušio na Fox News jer će intervjuirati Kamalu Harris

Foto: Profimedia

Donald Trump je u nizu objava na društvenim mrežama oštro kritizirao Fox News tvrdeći da je taj konzervativno orijentirani medij "postao slab i popustljiv prema demokratima" nakon što je objavljeno da su intervjuirali potpredsjednicu Kamalu Harris.

Trump je na društvenim mrežama izjavio da je voditelj Fox Newsa, Bret Baier, koji će intervjuirati Harris u srijedu, preblag prema ljevici. U odvojenoj objavi, Trump je napisao da Kamalin glasnogovornik, Ian Sams, "praktički posjeduje Fox" te je kritizirao nekoliko osoba s Fox Newsa, uključujući Neila Cavuta.

"Više bih volio da je intervju s Kamalom napravio netko tvrđi"

"Lažljiva Kamala Harris mudro je odabrala Breta Baiera s Fox Newsa za prijeko potreban intervju jer se smatra da je pravičan i uravnotežen, iako često vrlo blag prema onima s ljevice", stoji u jednoj od Trumpovih objava. 

Trump je dodao da bi više volio da je intervju obavio "tvrđi novinar". Kada su ga upitali za komentar, Trumpov tim odgovorio je samo s izvornom objavom.

U drugoj objavi, Trump je izjavio da je Fox "potpuno izgubio kompas" i napao voditelje Cavuta, Erica Shawna i Arthel Neville, dok je također kritizirao demokrate koji dolaze na Fox.

Trump je redoviti gost Fox Newsa

"Koliko vremena Ian Sams, stariji savjetnik lažljive Kamale Harris, provodi na Fox Newsu?" upitao je Trump, dodajući da Sams nije "ništa posebno" te je optužio demokrate poput Richarda Fowlera i Jessice Tarloff za negativan utjecaj na izbore.

Fox News nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

Unatoč kritici, Trump redovito gostuje na Fox Newsu. Prošlog mjeseca dao je intervju u emisiji Fox & Friends, a ovaj tjedan sudjelovat će na Foxovom "town hall" događaju, gdje će odgovarati na pitanja isključivo ženske publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.