U unutrašnjosti ima magle, na magistrali kod Papratnog prometna

Screenshot: HAK

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) između Prapratnog i Zatona Doli vozi se uz regulaciju prometne policije, javlja HAK.

Na cestama u unutrašnjosti mjestimice ima magle. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica u smjeru Rijeke (Trsata).

Do 30. rujna 2024.god. zbog radova na DC1 u mjestima Brnaze i Vrlika preusmjerava se tranzitni promet s državne ceste DC1 na obilazni pravac. Obilazak: Klis Grlo–Muć–Drniš–Knin i obratno.

Zbog Dana državnosti i blagdana Tijelova za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t bit će zabranjen promet 29. svibnja od 15 do 23 sata, a 30. svibnja od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju.

Prometna prognoza

"U popodnevnim satima vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima uglavnom u unutrašnjosti. Ujutro na kopnu ponegdje magla. Mogući su odroni. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama te na pojedinim dionicama autocesta, a zastoji i vožnja u koloni mogući su u zonama radova i privremene regulacije prometa.

Pojačan promet teretnih vozila očekujemo na graničnim prijelazima Bajakovo i Tovarnik.

U pomorskom prometu ne očekujemo poteškoće", objavio je HAK.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.