Zbog relija zatvorene neke ceste u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

PROMET je jutros srednje gustoće, a povremeno je pojačan na gradskim prometnicama i obilaznicama te usporen na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestio je Hrvatski autoklub. Na autocesti A3 Bregana - Lipovac na prilazu zoni radova i u zoni radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se usporeno. Povodom održavanja Croatia Rallyja zatvorene su pojedine ceste u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Privremena je regulacija prometa na autocesti A3 Bregana - Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu). Između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica.

Između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera, dok je na čvoru Ivanić-Grad zatvoren izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3). Promet je srednje gustoće. Na više graničnih prijelaza zabilježena su čekanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.