HBO o izlasku druge sezone Zmajeve kuće: "Ne očekujte ništa tako skoro"

Screenshot: Youtube

MAX CASEY BLOYS iz HBO-a otkrio je da drugu sezonu serije Zmajeva kuća (House of the Dragon) uopće ne treba očekivati tijekom sljedeće godine. Nove epizode jedne od najpopularnijih serija na Netflixu u Hrvatskoj izaći će tek 2024. godine, ali nije poznat točan datum. 

Bloys je rekao da će gledatelji čekati najmanje godinu i pol dana da vide sljedeće epizode spin-offa serije Igra prijestolja: "Ne očekujte ništa 2023. godine.'' Nova sezona može se očekivati tek tijekom 2024. godine: ''Tek smo počeli slagati plan, ali kao i prošli put, postoji toliko nepoznanica. Ne treba biti stidljiv ili tajnovit, ali ne želite reći da će biti spremno na ovaj datum, a onda to morate pomaknuti."

 

Jedna od najpopularnijih serija u Hrvatskoj

''Ako ste misliti da ću čekati toliko dugo, onda ste apsolutno u pravu'', ''Doslovno nitko nije očekivao da će izaći 2023. godine'', pišu tviteraši, no ima i obožavatelja koji negoduju zbog čekanja nove sezone: ''To je stvarno previše vremena'', ''Činjenica da je ovo jedina serija u kojoj sam uživao u proteklih nekoliko mjeseci čini ovo čekanje još gorim''.

House of the Dragon temelji se na romanu Fire and Blood autora Georgea R.R. Martina, a radnja se odvija 200 godina prije događaja iz serije Igra prijestolja. Serija prati početak kraja kuće Targaryen i događaje koji su doveli do građanskog rata. Serija je do sada postigla veliki uspjeh za HBO i HBO Max, a svaku epizodu pratilo je oko 29 milijuna gledatelja. Prva epizoda serije najgledanija je premijera neke serije u povijesti HBO-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.