HBO ukinuo spin-off popularne mystery serije nakon samo dvije sezone

Screenshot: YouTube/Max

HBO je ukinuo spin-off popularne mystery serije Slatke male lažljivice nakon samo dvije sezone. Prva sezona spin-offa zvala se Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh (Pretty Little Liars: Original Sin), a druga Slatke male lažljivice: Ljetna škola (Pretty Little Liars: Summer School).

Spin-off se prikazivao na HBO-ovom streaming servisu Max (prije poznatom kao HBO Max) i imao je premijeru 2022. godine, pet godina nakon završetka originalne serije. Druga sezona spin-offa imala je premijeru 9. svibnja ove godine, a posljednja epizoda izašla je 20. lipnja.

 

Radnja je pratila petero tinejdžerica iz Pennsylvanije koje su počele dobivati prijeteće poruke od osobe koja se predstavlja kao "A". A smatra da su njihove majke krive za samoubojstvo kolegice iz razreda, koje se dogodilo prije više od dva desetljeća, i sada traži osvetu.

Na seriji su radili Roberto Aguirre-Sacasa, tvorac Riverdalea, i Lindsay Calhoon Bring. Glavne uloge igrale su Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles i Maia Reficco.

Ukidanje je bilo očekivano

Iako je Izvorni grijeh bila uspješna sezona, ujedno i jedini uspješan spin-off franšize Slatke male lažljivice, kvaliteta je počela opadati u drugoj sezoni pa su obožavatelji pretpostavili da će serija biti ukinuta.

"Prva sezona bila je zabavna i slična filmu Znam što si radila prošlog ljeta. Druga sezona bila je zbunjujuće smeće", napisala je jedna gledateljica na Redditu.

"Ovo ima smisla, druga sezona bila je katastrofa i korak unatrag u usporedbi s prvom sezonom (koja je imala svoje probleme)", dodala je druga.

"Čudi me da je ovo trajalo dvije sezone. Izuzevši Euforiju i Seksualni život studentica, Max stvarno ne zna kako napraviti hit tinejdžersku seriju", napisala je treća gledateljica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.