U kina stiže nastavak slavnog akcijskog filma s Gerardom Butlerom, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube/Lionsgate Films

STUDIO Lionsgate Films objavio je trailer za akcijsku dramu Bratstvo lopova 2: Pantera (Den of Thieves 2: Pantera), koju je napisao Christian Gudegast. Riječ je o nastavku Gudegastovog hit filma Bratstvo lopova (Den of Thieves) iz 2018. godine.

Originalni film pratio je grupu bivših marinaca koji planiraju opljačkati federalnu rezervu u Los Angelesu te elitne policajce koji ih pokušavaju zaustaviti.

 

U novom filmu šef policije "Big Nick" O'Brien (Gerard Butler) lovi vođu lopova Donnieja Wilsona (O’Shea Jackson Jr.), koji je nakon događaja iz prošlog filma pobjegao u Europu. Donnie se u Europi pridružuje mafijašima koji planiraju veliku pljačku dijamanata.

Sporedne uloge u filmu igraju Michael Bisping, Salvatore Esposito, Orli Shuka, Evin Ahmad, Cristian Solimeno i Velibor Topić. Den of Thieves 2 produciraju Butler, Tucker Tooley, Alan Siegel, Mark Canton, Meadow Williams i 50 Cent.

Trailer je hit

Trailer za Den of Thieves 2: Pantera skupio je više od 5.6 milijuna pregleda u dva dana, a reakcije obožavatelja uglavnom su pozitivne. Film će imati premijeru u kinima 10. siječnja, skoro sedam godina nakon prvog filma.

"Gerard Butler je legendarni glumac, 100% sam spreman za 10. siječnja", napisao je jedan korisnik X-a.

"Bratstvo lopova je bio najbolji film u svom žanru otkako je izašao film The Town, jedva čekam ovaj nastavak", dodao je drugi.

"Trailer izgleda predobro, jedva čekam gledati ovaj film", dodao je treći.

"Prvi film bio je nevjerojatan i kraj je bio tako šokantan. Jedva čekam vidjeti što su smislili za nastavak. Trailer je dobar", napisao je četvrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.