Kreator trenutno najgledanije serije na Netflixu otkrio ima li planove za novu sezonu

Foto/Screenshot: Profimedia/YouTube

BRITANSKA znanstvenofantastična serija Supacell trenutno je najgledanija serija na Netflixu u Hrvatskoj, prema podacima statističke internetske stranice FlixPatrol. Seriju je kreirao britanski glazbenik, scenarist i redatelj Andrew Onwubolu, poznatiji kao Rapman.

Radnja najgledanije serije prati grupu "običnih" ljudi iz južnog Londona koji jednog dana iznenada razviju superherojske moći. Jedino što ih povezuje je boja kože. Kroz priču pratimo pet glavnih likova: Michaela (Tosin Cole), koji razvije moć kretanja kroz prostor i vrijeme, sitnog kriminalca Tazera (Josh Tedeku), koji može postati nevidljiv, medicinsku sestru Sabrinu (Nadine Mills), koja razvija moć telekineze, dilera Rodneyja (Calvin Demba), koji može brzo trčati, i samohranog oca Andrea (Eric Kofi-Aberfa), koji ima nadljudsku snagu. 

Kreator Rapman osmislio priču za barem tri sezone

Nakon uspjeha serije kreator Andrew Onwubolu u razgovoru za Unilad komentirao je planira li snimati nove sezone Supacella.

"Rekao sam Netflixu puno puta da imam planove za više sezona. Ali znate kako to ide, oni će vidjeti kakvi će biti rezultati i nadajmo se da ćemo dobiti novu sezonu. Rekao sam im da u glavi imam priču u tri sezone. Dakle, imam tri, ne kažem da ih ne može biti više. U glavi imam razrađene priče za tri sezone", izjavio je Onwubolu za Unilad.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.