Redatelj Longlegsa snimio novi horor, temelji se na poznatoj priči Stephena Kinga

Screenshot: Youtube

STUDIO Neon objavio je prvi službeni trailer za novi film Osgooda Perkinsa, redatelja hvaljenog horora Longlegs. Perkinsov novi film je nadnaravni horor The Monkey, koji se temelji na istoimenoj kratkoj priči Stephena Kinga. 

Glavnu ulogu u filmu dobio je engleski glumac Theo James, koji u filmu glumi odraslu verziju blizanaca Hilla i Billa. Prema službenom sinopsisu, radnja prati priču o blizancima Billu i Hillu koji kao djeca pronađu staru očevu igračku majmuna na tavanu, a potom počinje jeziv niz smrti. Hill i Bill odluče baciti igračku i nastaviti sa životom, postupno se udaljavajući kroz godine.

 

Osgood Perkins režirao je i napisao scenarij za film, a producirao ga je James Wan. Ovaj producent dosad je radio na franšizama poput Slagalica strave, Annabelle, Časna i drugim hororima. Uz Thea Jamesa, ostatak glumačke postave čine Elijah Wood, Tatiana Maslany, Laura Mennell, Christian Convery, Sarah Levy, Rohan Campbell, Colin O'Brien i Corin Clark.

Gledatelj predviđaju još jedan uspjeh za redatelja Perkinsa

Nakon što je Perkins oduševio mnoge načinom na koji je snimio horor film Longlegs u kojem je glavnu ulogu imao Nicolas Cage, vjeruju da bi isto moglo biti i s filmom The Monkey. Neki obožavatelji rada ovog redatelja podijelili su svoje komentare na društvenim mrežama.

"Osgood je doista stvorio vlastiti stil horora, nema onog tipičnog straha ili neizvjesnosti, već je to nešto što uspijeva stvoriti taj užasno jeziv osjećaj koji vas utapa u strah i nelagodu", napisao je jedan korisnik na X-u.

"Izvrstan prvi trailer. Niste nam previše otkrili, ali dovoljno da nas privučete i prisilite da zapamtimo kada film stiže u kina, da ga odemo pogledati", dodao je drugi. 

"Nisam ni očekivao ništa drugo od ovog genijalca. Sigurno će i ovaj film biti odličan kao i Longlegs", još je jedan komentar na trailer.

"Mislim da će Osgood odlično prikazati moju omiljenu Kingovu priču. Jednostavno ne mogu dočekati ovaj film!" komentirala je još jedna korisnica X-a.

Planirana premijera u kinima je u veljači 2025. godine, a trenutačno nije poznato kada bi premijera trebala biti u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.