The Rock odradio trening pa oznojen objavio svoj omiljeni motivacijski citat

AKO je netko aktivan na društvenim mrežama kasno navečer, posebno u dane vikenda, onda je to Dwayne Johnson. Jednom od najplaćenijih glumaca današnjice kasnovečernji treninzi postali su navika, a s obožavateljima voli podijeliti svoja znanja i napredak.

Prošli vikend nije bio iznimka. The Rock je objavio oznojen selfie i pokazao svoje impresivne mišiće ruku i ramena.

"Nakon beskrajnog radnog tjedna, bilo je pakleno dobro ući ovdje i mentalno se ponovno kalibrirati te fizički potrošiti. Jeb***o to volim", napisao je. 

S pratiteljima je potom podijelio svoj omiljeni motivacijski citati, odnosno izjavu predsjednika Theodorea Roosevelta.

"Kritičari nisu bitni. Nije bitan čovjek koji ukazuju na to kako se snažan čovjek zateturao ili što je čovjek koji stvara mogao napraviti bolje. Zasluge pripadaju čovjeku koji je zapravo u areni, čije je lice umrljano prašinom i znojem i krvlju; onome tko odvažno pokušava; koji griješi i iznova i iznova ne uspijeva; onaj s velikim entuzijazmom, s velikom posvećenošću; tko se daje za dobar razlog. Onome koji, u najboljem slučaju, na kraju doživi trijumf velikih dostignuća i koji, u najgorem slučaju, doživi neuspjeh pokušavajući ostvariti tako velike stvari da njegovo mjesto nikad neće biti uz one bojažljive duše koji nisu znali ni za pobjedu ni za poraz."

The Rock trenutno promovira svoj nadolazeći Netflixov film Red Notice, a Vin Diesel je javno zatražio i njegov povratak u nadolazeće nastavke filma Brzi i žestoki, što znači da je došao kraj višegodišnjoj svađi dviju megazvijezda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.