Jesenska ponuda u restoranu Argante: Uživajte u neodoljivim jesenskim okusima

Foto: Press

Jesenska sezona donosi bogatstvo okusa i mirisa, a restoran Argante u Hotelu Antunović Zagreb s ponosom vam predstavlja svoju posebnu jesensku ponudu. Pripremili su poseban meni u tri slijeda koji slavi čaroliju jeseni u svakom zalogaju. Jesenska ponuda donosi najbolje od sezone, stvarajući savršenu harmoniju između okusa i tekstura.

Predjelo: Jesenski zalogaj prirode

Počnite svoje kulinarsko putovanje s predjelom koje utjelovljuje sve bogatstvo jesenskih plodova. Uživajte u krem juhi od kestena, s raviolima punjenim džemom od vrganja i suhe smokve, ili se prepustite uživanju u njokima s pistacijom, umakom od pancete, sušenim rajčicama i bosiljkom. Svako predjelo pažljivo je osmišljeno kako bi istaknulo najbolje sezonske namirnice, pružajući vam istinski doživljaj jeseni na tanjuru.

Glavno jelo: Harmonija okusa i boja

Za glavno jelo, Chef Matija Balent pripremio je pravu simfoniju jesenskih okusa. Izaberite između pilećeg filea punjenog tikvicama i mozzarellom, u umaku od vina i s kremom od pastrnjaka, ili svinjske rolade punjene kestenom, u umaku od crnog vina s pireom od batata. Sva jela su bogata okusima i bojama koje dočaravaju ljepotu jeseni.

Desert: Slatki završetak 

Zaokružite svoje iskustvo neodoljivim jesenskim desertima. Uživajte u parfeu od bundeve ili se zasladite Caravella pitom od pistacija, koji savršeno utjelovljuje bogate, zemljane okuse jeseni. Naši deserti su pravi užitak za nepce, pružajući vam slatki završetak svakog obroka.

Jesenski kokteli: Osvježite svoje nepce

Uz jedinstvenu jesensku ponudu hrane, očekuju vas i posebno osmišljeni kokteli koji savršeno nadopunjuju okuse jeseni. Barmeni su kreirali niz jesenskih koktela koji koriste sezonske sastojke poput jabuka, cimeta, bundeve i đumbira.

Pumpkin Pie koktel je prava poslastica za ljubitelje bundeve. Ovaj koktel spaja bogate note ruma i sirupa od bundeve, uz dodatak marshmallowa i amaretta, stvarajući nezaboravan okus koji podsjeća na klasični američki desert. Svaki gutljaj ovog koktela pruža toplinu i slatkoću, idealno za opuštanje u prohladnim jesenjim večerima.

Ako volite nešto malo pikantnije, Spicy Apple Jack Punch koktel je savršen izbor. Ovaj bogat i aromatičan napitak sadrži liker od jabuke, cimet, votku i đumbir, stvarajući harmoniju okusa koja osvaja na prvi gutljaj. Začini poput cimeta i đumbira dodaju savršenu dozu topline i začinjenosti, čineći ovaj koktel idealnim pratiocem za svako jesenje okupljanje.

Jesen u svakom zalogaju

Restoran Argante stvoren je za ljubitelje vrhunske gastronomije koji cijene autentične i sezonske okuse. Jesenska ponuda osmišljena je kako bi vas provela kroz čarobni svijet jesenskih plodova, pružajući vam nezaboravno iskustvo uz svaki zalogaj. Uživajte u opuštajućoj i ugodnoj atmosferi restorana, gdje svako jelo priča svoju priču.

Pozivamo vas da rezervirate svoj stol i doživite jesen na tanjuru u restoranu Argante, gdje se tradicija i inovacija spajaju u savršenoj harmoniji. Prepustite se neodoljivim jelima i otkrijte zašto su destinacija broj jedan za vrhunski jesenski doživljaj.

Kontakt za rezervacije i informacije:

Tel: +385 (0)1 2041 160
E-mail: argante@antunovic.hr

Jesenski menu potražite na linku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.