Što sve u danu jede Donald Trump? Za večeru bira ono što i mnogi Hrvati često jedu

Foto: lev radin / Shutterstock.com

TIKTOKER koji stoji iza profila Cooking With Congress već si je u nekoliko navrata zadao zadatak da jedan dan jede poput nekog predsjednika - jedan je dan proveo tako što je jeo iste stvari kao i Jon Biden, drugi dan je jeo kao George Bush, treći kao Barack Obama, a onda je red došao i na Donalda Trumpa.

Iako bi čovjek pomislio da bivši američki predsjednik i trenutni kandidat za predsjednika svaki dan jede fine i skupe stvari, stvarnost je malo drugačija, a čak se i ovaj tiktoker iznenadio kada je vidio što to Trump svakog dana jede - i nije baš bio impresioniran.

Pije 12 limenki Cole dnevno i obožava grickalice

"Cijeli dan jedem kao predsjednik, a danas je na red došao Donald Trump", kaže on na početku videa i dodaje da Trump najčešće preskače doručak, ne pije ni kavu ni čaj, a umjesto doručka popije dijetalnu Coca-Colu. U Bijeloj kući je čak imao instaliran gumb za dijetalnu Coca-Colu, koju su mu nerijetko donosili i do 12 puta dnevno.

@cookinwithcongress Eating exactly like Donald Trump for an entire day. I do not like ketchup generally so that on top of well-done steak was somehow the lowlight even though I consumed FOUR McDonald’s fast food sandwiches for dinner like a 17-year old on a bulk. I woke up with what I can only describe as a hangover. #presidents #trump #election2024 #weirdfood #mukbang #recipesoftiktok ♬ USA - The Star Spangled Banner - American National Anthem (Instrumental) - Glocal Orchestra

Osim što je pio 12 limenki dijetalne Cole dnevno, volio je i jesti grickalice, a najčešće je to bio Lays čips ili Doritosi. Tiktoker je napomenuo i da Trump uvijek otvara novi paket grickalica, čak i ako je u starom paketu ostalo još grickalica za pojesti, i to zato što je germofob i ima strah od bakterija.

Za večeru Trump bira ono što i mnogi Hrvati često jedu

Tiktoker je otkrio da je on tijekom dana uspio popiti "samo" sedam limenki dijetalne Coca-Cole, a za ručak je jeo omiljeno Trumpovo jelo - dobro pečeni odrezak preliven kečapom, uz salatu i, naravno, limenku dijetalne Cole. Ipak, Trump je nekad volio preskočiti ručak, samo kako bi se za večeru mogao pošteno najesti.

Za večeru Trump često bira McDonald's, i to dva Big Maca, dva Filet-O-Fisha i mali čokoladni shake, pa je to naručio i ovaj tiktoker. Na kraju dana priznao je da se prilično najeo, no sve mu je skupa malo teško "sjelo" na želudac jer je popio previše dijetalnih Cola.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.