U Velikoj Gorici se za vikend jedu sushi, bao bunsi, tacosi. Imamo detalje

Foto: Bojan Zibar

VELIKA GORICA će ovog vikenda, od 27. do 29. rujna, u Parku plemenite općine Turopoljske ugostiti festivalsko iskustvo koje spaja domaću i internacionalnu kuhinju, The Flying Dish Festival, prvi festival takve vrste u ovom gradu.

U nekoliko ugostiteljskih kućica posjetitelji će moći kušati kreativna gurmanska jela i raznovrsne specijalitete kao što su sushi ili poznati bao bunsi koje donosi Jellyfish in Space, a dašak Meksika će predstaviti Cugeraj, koji je pripremio specijalne tacose i upario ih s koktelima na bazi tequile za što bolje iskustvo.

Od sushija do tacosa

Za gurmane koji obožavaju meso tu su Dubrava Food Makers, koji će svojim nevjerojatnim kombinacijama okusa impresionirati svakoga, a niti obožavatelji slatkoga neće ostati zakinuti jer će razne slastice moći pronaći u kućici Jelly Sweets.

Za tekuća pitanja pobrinut će se Spritz House by Aperol i Cocktail House by Pelinova, a među njihovim kreativnim barskim mješavinama svi ljubitelji dobrih koktela uspješno će pronaći nešto za sebe.

Osim ponude hrane i pića, tu je i popratni, glazbeni program festivala koji će mu dodati posebnu čar. DJ Nole održavat će atmosferu svaki dan do 19 sati, dok će live nastupi započeti u 20 sati. U petak će live program otvoriti Duška Brčić-Šušak, subota će biti u znaku Ivana Ljubičića i benda, a u nedjelju će nastupati Laura Sučec, poznata kao Laura koja pjeva.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.