Obožavamo deserte koji su gotovi u manje od 20 minuta, a ovo su naši favoriti

Foto: Shutterstock

DOLAZI vikend, a vikendom si baš volimo zasladiti život i napraviti neki desert. Plus je ako je taj desert jednostavan ili ako za njegovu pripremu ne treba više od 20 minuta, a danas smo izdvojili nekoliko upravo takvih deserata koji će vas oboriti s nogu.

1. Nutella keksići

Za ove ukusne kekse potrebna su vam samo četiri sastojka, a zvijezda tih sastojaka je upravo Nutella. Za njihovu pripremu bit će vam potrebno točno 15 minuta, a cijeli recept je ovdje.

2. Pužići s cimetom i brusnicama

Recept za ove pužiće toliko je jednostavan da nema šanse da ga zeznu i oni koji u kuhinji imaju "dvije lijeve ruke". Pužići su gotovi za 20 minuta, a recept pronađite ovdje.

3. Lažna mađarica

Svi znamo da priprema mađarice nije tako jednostavna i da će nam oduzeti puno vremena. Upravo zato vam donosimo recept za pripremu lažne mađarice koja će biti gotova za 20 minuta, ovdje je.

4. Lisnato s bananama i čokoladom

Hrskavo lisnato tijesto nadjeveno bananama i preliveno čokoladom je slastica za koju trebate samo 20 minuta. Poslužite hladno uz šalicu toplog kakaa, a recept pronađite ovdje.

5. Biskvitna rolada s pekmezom od marelica

Kolač koji su pekle sve mame i bake. Držao se zamotan u kuhinjsku krpu, a poslužuje se namazan domaćim pekmezom ili čokoladom. Za njega vam treba 20 minuta, a cijeli recept je ovdje.

6. Kladdkaka

Kladdkaka je švedski čokoladni kolač za čiju će vam pripremu biti potrebno samo 20 minuta i sedam sastojaka koje već sigurno imate u kuhinji. Recept je ovdje.

7. Kinder bueno keksići

Ovi ukusni keksići brzo su gotovi, a za njih će vam trebati samo 3 sastojka i 20 minuta vremena. Ovdje pronađite recept.

8. Brze oblatne

Ovo je najvjerojatnije jedan od najbržih i najjednostavnijih recepata za oblatne. Potrebno vam je najviše 15 minuta, a dobit ćete slasticu za koju ćete primati samo komplimente. Recept je ovdje.

9. Nutellamisu

Kombinacija tiramisua i Nutelle za koju vam treba samo 15 minuta. U ovom slučaju riječi su suvišne pa bi najbolje bilo da i sami isprobate recept i ostanete bez riječi, a on je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.