Kraljica tjestenine izdaje novu kuharicu: "Ovo je kolekcija s više od 100 recepata"

Foto: FB/The Pasta Queen

VEĆ SMO vam u više navrata pisali o legendarnoj Kraljici tjestenine - Nadia Caterina Munno poznatija je kao Pasta Queen, a njezini su videorecepti već nekoliko godina pravi hit na društvenim mrežama (neke naše najdraže izdvojili smo ovdje).

>> Obožavamo Kraljicu tjestenine. Ovo su nam trenutno njeni najdraži videorecepti

Osebujna Talijanka poznata je po izrazu "just gorgeous, just like you are", odnosno "predivno, baš poput tebe", koji koristi u većini svojih videa, u kojima na simpatičan način dijeli savjete za kuhanje.

Već ima jednu kuharicu, a uskoro izdaje i drugu

A sada je najavila i jednu novost. Naime, ova Talijanka ne samo da snima recepte za društvene mreže, već je u ožujku ove godine na tržište izbacila svoje umake i nedavno je napisala kuharicu Pasta Queen: A Just Gorgeous Cookbook, a sada je najavila još jednu kuharicu - The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking.

"Svi moji recepti za predivna jela pripremljena u mediteranskom stilu zabilježeni su u ovoj knjizi na kojoj sam radila posljednjih nekoliko godina. Ovo je kolekcija s više od 100 recepata, koja obuhvaća cijeli talijanski meni, osobne priče i nevjerojatne fotografije koje su snimljene u mom domu u Italiji", napisala je Nadia Caterina Munno na svom Instagramu.

Osim toga, u njezinoj ćete novoj kuharici pronaći hrpu ideja za aperitive i deserte, ali i ideja kako osmisliti, ali i realizirati savršenu talijansku večeru. Nova kuharica Kraljice tjestenine trenutno je dostupna za prednarudžbu po cijeni od nešto više od 27 eura, a njezina starija kuharica Pasta Queen: A Just Gorgeous Cookbook dostupna je po cijeni od oko 25 eura.

>> Ovako tagliatelle priprema Kraljica tjestenine, uvijek ispadnu savršeno

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.