Na Burger Festivalu možete probati i viralni hit o kojem se ne prestaje pričati

Foto: Hana Kajari/Index

ZAGREBAČKI Burger Festival krenuo je u četvrtak, a traje sve do 20. listopada i održava se na Trgu dr. Franje Tuđmana. Ove godine sudjeluje ukupno 13 kućica s odličnim burgerima (detaljan vodič kroz festival je ovdje), ali i jedna s viralnom slasticom o kojoj se ove godine nije prestajalo pričati.

Riječ je o Ice Croneu, najpopularnijoj slastici na svijetu koju smo već imali priliku probati na ljetnom izdanju Fuliranja na Strossmayerovom trgu, a sada se vratila i na Burger Festival. Dakle, ako vam nakon burgera zatreba šećera, Ice Crone kućicu ne smijete zaobići.

Mekani sladoled unutar hrskavog kroasana

Miris svježe pečenih kroasana s ove kućice osjeti se nadaleko, a kada stignete do kućice, možete odabrati jedan od četiri okusa popularnih Ice Crone sladoleda u kroasanu. Svi koštaju po 6 eura, a u ponudi imaju Pistachio Dream, sladoled od vanilije s preljevom od pistacije, Hazelnut & Salted Caramel, sladoled od vanilije s karamelom i lješnjakom te Nutella Bomb, sladoled od čokolade s Nutellom i lješnjacima.

Kombinacija mekanog soft serve sladoleda i hrskavog, toplog kroasana i ovog nas je puta osvojila, a naši su favoriti definitivno onaj s pistacijom, koji je i ovog ljeta bio hit, kao i onaj s Nutellom, koji će se posebno svidjeti ljubiteljima čokolade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.