TJESTENINU obožavamo jesti na sve načine, no na one dane kada nemamo previše vremena najdraže nam je zapeći ju u pećnici. Zapečena tjestenina svestrana je i može se pripremiti na toliko načina, a usto je i jeftina i brzo gotova. Evo kako ju sve možete pripremiti.
1. Zapečena tjestenina sa sirom, češnjakom i senfom
Tjesteninu možete pripremiti na toliko različitih načina, a ovdje pronađite super recept za zapečenu tjesteninu sa sirom, češnjakom i senfom. Prepuna je okusa i sigurno će vam se svidjeti.
2. Zapečena tjestenina s tunom
Za one dane kada vam ponestane ideje što skuhati za ručak, napravite zapečenu tjesteninu s tunom - tuna iz konzerve gotovo se uvijek nađe u hladnjaku, kao i pasirana rajčica i neki sir, a cijeli recept za ovo jelo je ovdje.
3. Zapečena tjestenina (bez sira)
Ako volite zapečenu tjesteninu, ali ne volite sir, imamo recept za vas. Malo sastojaka, a rezultat je blago jelo koje možete jesti toplo i hladno. Cijeli recept pronađite ovdje.
4. Zapečena tjestenina s brokulom
Ako volite zapečenu tjesteninu na sve načine, dajte priliku i ovoj verziji s brokulom, u koju lijepo možete zakamuflirati ovo povrće. Cijeli recept pronađite ovdje.
5. Zapečene penne s rajčicom
Ovaj se recept prilično lako priprema, a rezultat je iznimno ukusan. Tjestenina s rajčicom preukusno je jelo, a još je bolje kada je zapečeno - cijeli recept donosimo ovdje.