Horoskop za vikend: Djevice neće imati mira, Vage čeka romantično iznenađenje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 5. i 6. listopada 2024. godine.

Ovan

Posao: Ovaj vikend nije idealan za posao, ali to neće zaustaviti vašu želju da budete produktivni. Možda ćete dobiti neočekivanu ideju koja će vas motivirati da se pripremite za novi radni tjedan.
Ljubav: Strastveni trenuci obilježit će vašu subotu. Ako ste u vezi, provedite romantičan vikend s partnerom. Samci bi mogli upoznati nekoga tko će im zapaliti srce.

Zdravlje: Osjetit ćete višak energije pa je vikend idealan za fizičku aktivnost. Šetnja prirodom ili lagani trening osvježit će vas.

Bik

Posao: Iako ste vikendom obično usmjereni na opuštanje, mogli biste se naći u situaciji gdje razmišljate o poslovnim financijama. Vrijeme je da napravite plan kako bolje upravljati prihodima.
Ljubav: Subota je savršen dan za uživanje s voljenom osobom, dok će nedjelja donijeti nešto dublje razgovore o budućnosti veze.
Zdravlje: Previše opuštanja može vas učiniti lijenima, stoga se potrudite pronaći balans između odmora i aktivnosti.

Blizanci

Posao: Iako je vikend, vaša radoznalost će vas povući prema novim poslovnim idejama. Subota je dan za brainstorming, dok će nedjelja donijeti priliku za važne razgovore.
Ljubav: Vikend donosi prilike za flert, a ako ste u vezi, očekujte zanimljivu komunikaciju s partnerom koja bi mogla unijeti novu dozu svježine u odnos.
Zdravlje: Osjetit ćete nervozu, stoga se potrudite pronaći način da smirite um. Kratka meditacija ili čitanje knjige može vam pomoći.

Rak

Posao: Poslovne brige ostat će po strani tijekom ovog vikenda, no nemojte ignorirati mailove ili poruke koje stižu – mogla bi doći jedna važna prilika.

Ljubav: Subota donosi priliku za emocionalnu povezanost s voljenom osobom, dok ćete u nedjelju osjećati potrebu za malo više privatnosti i introspekcije.
Zdravlje: Ovaj vikend idealan je za emotivno čišćenje – provedite vrijeme sami sa sobom i slušajte potrebe svog tijela i uma.

Lav

Posao: Iako je vikend, vaša ambicija ne miruje. Možda ćete osjećati potrebu da završite neki stari projekt ili planirate novi poslovni pothvat.
Ljubav: Vikend će vam donijeti romantične trenutke, a strast će biti na vrhuncu. Ne zaboravite obratiti pažnju na partnerove želje i potrebe.
Zdravlje: Pripazite na svoje energetske rezerve – previše aktivnosti bi vas moglo iscrpiti. Posvetite nedjelju opuštanju i punjenju baterija.

Djevica

Posao: Iako vikend obično nije vrijeme za posao, vaša potreba za redom i organizacijom neće vam dati mira. Iskoristite subotu za sređivanje starih zadataka.
Ljubav: Vikend je idealan za dublje razgovore o vezi. Ako ste slobodni, subota vam donosi priliku za zanimljiv susret s osobom koja dijeli vaše vrijednosti.
Zdravlje: Vaše tijelo treba odmora, stoga se nemojte iscrpljivati dodatnim obavezama. Lagana šetnja bit će vam dovoljna da se opustite.

Vaga

Posao: Posao će vam možda biti u drugom planu, ali imat ćete priliku da razmislite o novim idejama koje biste mogli pokrenuti idući tjedan. Kreativnost će biti na vrhuncu.

Ljubav: Subota donosi sklad u ljubavi, a nedjelja priliku za uživanje u društvu voljene osobe. Samci bi mogli doživjeti romantično iznenađenje.
Zdravlje: Balans je ključ za ovaj vikend. Posvetite se sebi i svom zdravlju – odmor i pravilna prehrana bit će od velike važnosti.

Škorpion

Posao: Subota donosi priliku za rješavanje poslovnih zagonetki koje ste ostavili iza sebe. Nemojte ignorirati intuiciju koja vam može pomoći u donošenju važnih odluka.
Ljubav: Strastveni trenuci obilježit će vikend, a posebno subotu. Očekujte intenzivne emocije i važne razgovore s partnerom.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje tijelo – premda ste puni energije, previše intenzivnih aktivnosti može vas iscrpiti.

Strijelac

Posao: Iako ne volite misliti o poslu tijekom vikenda, subota bi vam mogla donijeti neočekivanu priliku. Pratite svoje instinkte jer bi se moglo isplatiti.
Ljubav: Vikend je idealan za romantične avanture. Ako ste u vezi, subota donosi zabavne trenutke, dok će nedjelja biti mirnija, s naglaskom na emotivnu povezanost.
Zdravlje: Osjetit ćete višak energije, ali nemojte se previše iscrpljivati. Malo aktivnosti i puno smijeha bit će ključ dobrog osjećaja.

Jarac

Posao: Ovaj vikend pokušajte ostaviti posao po strani, iako bi vam se misli mogle vraćati na nedovršene zadatke. Nedjelja donosi priliku za planiranje budućih projekata.

Ljubav: U ljubavi ćete osjećati potrebu za stabilnošću. Vikend je dobar za razgovore o budućnosti i produbljivanje odnosa.
Zdravlje: Osvježite tijelo i duh. Pronađite vremena za opuštanje i možda posjetite prirodu kako biste napunili baterije.

Vodenjak

Posao: Poslovne prilike mogle bi vam zakucati na vrata čak i tijekom vikenda. Ako imate inspiraciju za nešto novo, subota je idealna za razradu ideja.
Ljubav: U ljubavi ćete biti otvoreni za neobične avanture. Vikend vam donosi priliku da isprobate nešto novo s voljenom osobom.
Zdravlje: Potrebno vam je više opuštanja nego inače. Pronađite način da se povežete sa sobom, bilo kroz meditaciju ili umjetnost.

Ribe

Posao: Iako ne volite raditi vikendom, subota vam donosi priliku da razmislite o poslovnim planovima. Nemojte zanemariti inspiraciju koja dolazi iznutra.
Ljubav: U ljubavi ćete osjetiti potrebu za dubljom emocionalnom povezanosti. Vikend je idealan za razgovore o osjećajima i budućnosti veze.
Zdravlje: Pazite na svoje mentalno zdravlje. Provedite vrijeme u miru i izolaciji ako osjećate potrebu za emotivnim balansiranjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.