U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najveći lukavci zodijaka. Budite na oprezu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKI horoskopski znak ističe se po određenim karakteristikama, a za četiri znaka Zodijaka smatra se da su lukaviji od ostalih. Ovi znakovi vješto koriste svoju inteligenciju, šarm i pomalo tajnovite strategije kako bi uvijek dobili ono što žele. Dok ih drugi gledaju s divljenjem (ili blagom dozom sumnje), oni uživaju u svojoj sposobnosti da pređu sve prepreke. Evo o kojim je znakovima riječ.

Blizanci

Njihov um je brz, a jezik još brži. Blizanci imaju nevjerojatnu sposobnost prilagodbe bilo kojoj situaciji i koriste svoje komunikacijske vještine kako bi dobili što žele. Ako vas itko može nadmudriti u razgovoru, to su oni. Njihova lukavost dolazi iz sposobnosti da istovremeno budu na dvije različite strane, ponekad vam govoreći ono što želite čuti, dok u sebi smišljaju potpuno drugačiji plan. Oni su pravi verbalni akrobati i, dok vi razmišljate o njihovim riječima, oni su već korak ispred.

Škorpion

Ovaj je znak duboko analitičan i gotovo uvijek ima plan, ili čak nekoliko planova u isto vrijeme. Ne samo da zna što želi, već je spreman čekati i pažljivo slagati svoj put do cilja. Njegova strategija uvijek je pomno osmišljena, a kad jednom krene u akciju, svi potezi izgledaju savršeno spontano. Ali ne zavaravajte se, iza svake odluke stoji dugi niz kalkulacija. Ako se pitate kako je netko uspio tako dobro odigrati sve svoje karte, postoji velika šansa da je Škorpion bio u igri.

Vodenjak

Vodenjaci svijet vide iz drukčije perspektive i to koriste u svoju korist. Njihova lukavost dolazi iz sposobnosti da prepoznaju prilike tamo gdje ih drugi ne vide, a zatim ih vješto iskoriste. Njihov stil je toliko suptilan da možda nećete ni shvatiti da ste upravo sudjelovali u nekoj njihovoj igri. No, kad sve dođe na svoje, Vodenjak će stajati kao pobjednik s osmijehom na licu.

Riba

Ribe možda izgledaju kao osjetljivi sanjari, ali iza tog nježnog vanjskog izgleda krije se prava lukavost. Oni su majstori u suptilnom manipuliranju emocijama. Ribe znaju točno kako vas navesti da im se otvorite, a zatim će koristiti te informacije na vrlo promišljen način kako bi dobile ono što žele. Dok drugi koriste logiku i strategiju, Ribe koriste svoje osjetilne antene da osjete slabosti i želje drugih. Možda nikada nećete ni shvatiti kako su vas uvukli u svoj svijet, ali kad shvatite, već će biti kasno - Ribe su već postigle što su naumile.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.