Pet horoskopskih znakova koji ne mogu zamisliti dan bez barem jedne šalice kave

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI pojedinci dan započinju s čašom vode, čajem ili zdravim smoothiejem, ali ima i onih čija je prva i jedina prava ljubav kava. Za njih kava nije samo piće, to je dio njihove rutine i ne mogu zamisliti dan bez barem jedne šalice kave. U nastavku otkrivamo koji su to obožavatelji kave koji jednostavno moraju popiti svoju omiljenu dnevnu šalicu.

Bik

Za Bika, kava je više od pića, to je užitak za sva osjetila. Prva šalica kave dio je njihovog jutarnjeg rituala, trenutak u kojem potpuno uživaju. Oni vole dobru kavu, polako ispijenu, bez žurbe, jer Bikovi ne vjeruju u to da se uživanje može požuriti. Bilo da je riječ o klasičnom espressu, kremastom cappuccinu ili hladnoj kavi s ledom, Biku je važno da uživa u svakom gutljaju i osjeti savršeni balans okusa.

Bik će uvijek odvojiti vrijeme za svoju kavu i neće dozvoliti da ga itko prekida u tom svetom trenutku. Ako vidite Bika rano ujutro bez šalice kave u ruci, znajte da nešto ozbiljno nije u redu. Za njih, dan bez kave jednostavno nema smisla.

Blizanci

Blizanci su znakovi koje uvijek možete pronaći u društvu prijatelja, a što je bolji povod za druženje od kave? Za Blizance, kava je prilika za razgovor, smijeh i nove ideje. Njihov idealan dan počinje s kavom i završava s još jednom šalicom u dobrom društvu. Uvijek su spremni popiti "još jednu za kraj", bilo s prijateljima, kolegama ili čak potpunim strancima.

Blizanci vole promjene pa će često eksperimentirati s različitim vrstama kave: danas latte, sutra espresso, prekosutra možda nešto egzotično s mlijekom od zobi. Njima kava nikada nije dosadna jer je svaki trenutak uz kavu prilika za novi razgovor i nova prijateljstva. Za Blizance, kava je više od pića - to je prilika za povezivanje.

Lav

Lavovi vole uživati u malim luksuzima, a kava je njihov način da započnu dan s dozom elegancije. Bilo da se radi o aromatičnom espressu s malo pjene ili raskošnom cappuccinu posutom kakaom, Lav će se pobrinuti da svaka šalica izgleda kao da je stigla iz najboljeg kafića. Oni vole pokazati svoj stil pa ćete Lavu rijetko vidjeti da pije kavu s nogu; radije će si priuštiti udoban trenutak s kvalitetnom kavom u omiljenoj šalici.

Za Lava, kava je način da se osvježi i inspirira prije nego što zakorači u svijet i preuzme glavnu ulogu. Lavovi su poznati po tome što u kavi nalaze motivaciju i dodatnu energiju, a bez nje bi se teško osjećali spremnima za svoj dnevni show.

Djevica

Djevice su znakovi koji sve planiraju, pa tako i svoju dnevnu dozu kave. Za njih je kava obavezna ujutro, često točno u isto vrijeme, s precizno odmjerenom količinom mlijeka ili šećera, ako ga uopće koriste. Kava je za Djevicu način da se fokusira, da organizira svoje misli i dobije onu dodatnu koncentraciju za sve zadatke koji ih čekaju.

Djevice vole red, pa će njihov kutak za kavu biti besprijekorno organiziran, od šalice do savršeno usklađenih žličica. Ako slučajno zakasnite na dogovor s Djevicom, možete biti sigurni da su u međuvremenu pripremile još jednu šalicu kave i savršeno se pripremile za nadolazeći sastanak.

Jarac

Pojedinci rođeni u znaku Jarca su ljudi kojima je kava jednostavno neophodna za rad. Oni ne piju kavu iz užitka, već iz potrebe; za njih je to gorivo koje ih pokreće prema ciljevima. Uredski espresso aparat gotovo je najbolji prijatelj svakog Jarca jer im pruža onaj dodatni poticaj za sve zadatke i obaveze. Njihov idealan dan počinje s jakom šalicom crne kave koja im daje snagu za sve što slijedi.

Za Jarca, kava je više od rituala, to je dio svakodnevnog plana uspjeha. Oni vjeruju da uz pravu dozu kofeina mogu ostvariti sve što naume, a kava im daje onu dodatnu dozu motivacije i energije. Ako želite Jarcu poželjeti dobar dan, najbolje je to učiniti s mirisom svježe skuhane kave, jer bez nje njihovo jutro ne bi bilo isto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.