41 mil. pregleda: Spustila se niz najbrži tobogan u Europi koji je zabranjen za žene

Screenshot: TikTok

AUSTRALKA Rhiannan Iffland sedmerostruka je svjetska prvakinja u cliff divingu koja s pratiteljima na TikToku dijeli snimke svojih podviga, a nedavno je pokazala kako se spustila niz najbrži europski tobogan.

Zabranjen za žene 

Tobogan se nalazi u zabavnom parku Area 47 u Austriji, spuštanjem se može doseći brzina od čak 80 km na sat, a na njemu je postavljen znak da je zabranjen za žene, što je Australka odlučila ignorirati. 

@rhiannaniffland Went for it anyway. Just once but i did it! 😂 #waterslides #budgysmuggler @Budgy Smuggler ♬ original sound - Rhiannan Iffland

"Očito ovo govori da žene ne bi trebale ići na ovaj tobogan", napisala je u snimci te dodala: "Ipak sam odlučila otići na njega. Samo jednom, ali uspjela sam!"

Snimka postala viralna

Video na kojem djevojka vrišti dok se spušta niz tobogan zabranjen za žene postao je viralan i prikupio je čak 41.5 milijuna pregleda te 2.4 milijuna lajkova, a pratitelji su u komentarima istaknuli da postavljeni znak ukazuje na "visoki rizik od ozljeda." 

Inače, najbrži tobogan u Europi otvoren je 2009. i u početku nije bio zabranjen za žene, no zabrana je postavljena nakon brojnih prijavljenih ozljeda i konzultacija s liječnicima.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.