Srpski mediji: Suprugu Sergeja Trifunovića deportirat će iz Srbije

Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

Supruga Sergeja Trifunovića bit će deportirana iz Srbije, piše Blic.

Trenutno se nalazi u imigracijskom centru iz kojeg će uskoro biti dovezena do granice s Hrvatskom. Tamo će je netko morati dočekati. Protiv nje je podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Srpski mediji pišu da je i novčano kažnjena prema Zakonu o strancima jer nije prijavila boravak u Srbiji.

>>Tko je supruga Sergeja Trifunovića? Na 24 godine mlađoj Riječanki zahvaljivao bogu

Zakon o strancima za neprijavljivanje boravka predviđa novčanu kaznu u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara (85 do 425 eura). Podsjetimo, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje bila podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Nakon što je bio na promociji albuma Sajsi MC, glumac se vratio kući i posvađao sa suprugom te je pozvao policiju. 

Kako je nastao problem?

Izvori za srpske medije kažu da je problem nastao "kad se on vratio s promocije Sajsi MC, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon". Nakon svađe joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale. Nitko od supružnika nije ozlijeđen.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. 

>> Ponašao se nervozno? Trifunović snimljen dva sata prije nego što je prijavio suprugu

Sve o Sergeju Trifunoviću možete pronaći ovdje.

Bila uz njega nakon uhićenja i izgona

Isidora je bila uz Sergeja kad je uhićen na Bajakovu u rujnu ove godine te ga je pratila i na sud u Splitu. 

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom smjeru. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog privođenja", napisala je tad na Instagramu.

>>Sergej Trifunović: Divno je što je Vučić stao uz mene, tako treba uz sve građane

"Kad smo prešli srpsku granicu i ušli na hrvatsko tlo, oni su ga momentalno uhitili. Situacija je bila apsurdna. Izašli smo iz automobila, oni su nam samo rekli da postoji neki problem i da će uskoro doći kolega da objasni. Mislila sam da će se to riješiti u roku od nekoliko minuta. Njihov kolega, granični službenik, prišao je i rekao: 'Ja vas moram uhititi.' Pomislila sam da je šala, no ubrzo sam shvatila da nije", tvrdila je

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.