Susjedi Sergeja Trifunovića: Otkako je doveo Isidoru u stan, postalo je nepodnošljivo

Foto: Instagram

Novi detalji o svađi Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore neprestano cure u javnost. Srpski mediji ne prestaju pisati o njima nakon što je Sergej Isidoru prijavio za obiteljsko nasilje. Novinari Kurira bili su pred zgradom u kojoj par živi i razgovarali s nekoliko njihovih susjeda koji kažu da nisu iznenađeni novonastalom situacijom.

"Čudi me što se ovo nije dogodilo i ranije. Oni se toliko svađaju, toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala... Sergej joj se potom nešto pravdao, ali tek onda je poludjela. Ubrzo je došla policija. Jutros je uletio u zgradu, a ona se nije vraćala", ispričala je jedna susjeda.

"Sa Sergejem imamo probleme godinama, a otkako je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada ostale pse, žalili smo se. Nitko o njemu nema lijepih riječi", nadovezao se još jedan susjed.

Trifunović navodno rekao da želi razvod

Podsjećamo, policija Isidoru nije odvela u stan u kojem je živjela s glumcem, već u imigracijski centar za strance i najvjerojatnije će biti deportirana za Hrvatsku, s obzirom na to da je protiv nje podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Srpski mediji pišu da je novčano kažnjena prema Zakonu o strancima jer nije prijavila boravak u Srbiji.

Izvori za srpske medije kažu da je problem nastao kad se on vratio s promocije Sajsi MC, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon. Nakon svađe joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale.

Sve o Sergeju Trifunoviću možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.