Britanski tabloid piše o mami igrača Hajduka: "Obožavatelji su mislili da mu je cura"

Foto: Instagram

O Blerti Dajaku, mami igrača Hajduka Leona Dajakua, raspisao se britanski tabloid The Sun. "Nogometaševa mama ostavila je obožavatelje u nevjerici nakon što su je zamijenili s njegovom curom", piše The Sun. 

Spominju objavu na društvenim mrežama gdje Blerta i Leon zajedno poziraju.

"Blerta, kozmetičarka s Kosova i Albanka, stekla je status slavne osobe u Hrvatskoj, gdje njezin sin igra kao napadač za splitski Hajduk. Iako se čini da je u 20-ima, ona stari kao dobro vino, a zapravo je u 40-ima", stoji nadalje u njihovom tekstu. 

Navode komentare nogometnih fanova koji govore: "Ovo mu je majka, a ne žena. Zadivljen sam", "Leon izgleda starije od svoje mame", "O moj Bože."

Blerta je nedavno postala baka

U ožujku ove godine Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June postali su roditelji djevojčice koju su nazvali Nava. Tako je Blerta postala baka. 

Podsjetimo, kad su navijači Hajduka prvi put uočili Blertu, mnogi su se iznenadili koliko mladoliko izgleda i pisali su da ona i njezin sin izgledaju kao vršnjaci. Mnogima je još veće iznenađenje bilo kad je ova gospođa postala baka. ''Ma ovo nije moguće'', "Oni nisu isto godište?" pisali su.

Blerta se na svojim društvenim mrežama često hvali svojim fotografijama, a podijelila je i nekoliko uspomena sa suprugom i djecom. Inače, Leon je u Hajduk stigao iz Bayerna, a potpisao je ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2027. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.