Srpkinja bila kod Šveđana na ručku pa ostala u čudu: Dali su mi račun za jelo

Screenshot: TikTok

Tiktokerica Milica iz Srbije objavila je video u kojem je ispričala da je prilikom posjeta prijateljici iz Švedske ostala šokirana zbog jedne stvari.

"Pozovu vas ljudi da dođete kod njih na ručak i na kraju vam daju račun", započela je Milica u videu koji je skupio gotovo pola milijuna pregleda.

"Jedan bračni par iz Švedske, s kojima sam si jako dobra, došao je prošle godine i rekli su da se dugo nismo vidjeti. Rekli su da će napraviti ručak, da ćemo mi doći i to je to", nastavila je Milica i naglasila da su ona i njezin tadašnji dečko u goste ponijeli vino, grickalice i kolače.

@milica.dhingra Sta reci i kako odreagovati? #srbija #svedska #kulturoloskerazlike #razlike #fyp ♬ original sound - Milica_Dhingra

"Sjedili smo, pričali smo, zezali se... Kad smo završili s jelom, prišao mi je suprug od prijateljice i kaže: 'Znaš, ovaj ručak je bio 80 eura. Bismo li mogli podijeliti?' Šok. To je za mene bilo kulturološki nerealno, nemoguće, nezamislivo. Međutim, kod njih je to normalno. Dali smo novac, ali nam nije bilo jasno o čemu se radi", ispričala je tiktokerica.

"U svakom slučaju, jako zanimljivo životno iskustvo. Kako biste vi reagirali? Ja sam zanijemjela", zaključila je Milica. 

Video izazvao hrpu reakcija

U komentarima ispod videa Milici su se javili brojni pratitelji. Njihova mišljenja oko ove situacije su podijeljena. 

"Ja im iz principa ne bih platila", "Isto tako je u Nizozemskoj", "Nezamislivo", "Jadno", "Mogli biste napraviti reprizu ovog druženja", "Ja bih platio sve i pozdravio ih zauvijek", "Živim u Švedskoj 35 godina. Nikad nisam vidio ni čuo za ovo", "Rekla bih da nemam riječi i otišla", "Ništa nema džabe", "Ja bih takve otpisala odmah", "Pošteno", nižu se komentari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.