Na naslovnici je Timeovih 100 najutjecajnijih mladih lidera. Ona je budućnost glazbe

Foto: Press

Na naslovnici Timeove liste 100 Next ove je godine pjevačica Sabrina Carpenter (25).

>>Sve što vas je zanimalo o Sabrini Carpenter (uključujući i koliko je visoka)

Time 100 Next lista predstavlja popis najutjecajnijih pojedinaca koji oblikuju budućnost svojih područja djelovanja. Ova lista uključuje mlade lidere, inovatore i zvijezde u usponu iz različitih sektora, poput tehnologije, zabave, politike, sporta i drugih industrija. Time je objavljuje kako bi se prepoznalo nove talente i promjene koje donose, naglašavajući ljude koji već sada imaju velik utjecaj i potencijal da oblikuju buduće globalne trendove i događaje.

Među 100 novih lica ove godine uvrstili su Sabrinu Carpenter. "Dugo su me pogrešno vodili", priznala je Sabrina u intervjuu za Time. Naime, karijeru je počela još kao dijete na Disneyjevom kanalu. Godine su morale proći da se dokaže na glazbenom nebu. 

"Zahvalna sam za trenutke u kojima sam zalutala"

"Sada sam zahvalna za sve te trenutke u kojima sam zalutala jer sam sad puno bolje opremljena za situacije u kojima moram vjerovati vlastitim instinktima", dodala je. Osvrnula se i na svoj prethodni album Emails I Can't Send, za koji kaže da je "jebeno tužan".

"Ako kroz život ideš pokušavajući biti anđeo, pokušavajući se ponašati kao robotić, kasnije ćeš za mnogo toga žaliti. Zato sam u tom periodu života bila u apsolutnom emotivnom kaosu", dodala je i rekla da je nakon tog albuma zaključila da mora sebi dopustiti da napravi neke greške.

Sada, nakon turneje s Taylor Swift i albuma Short n' Sweet, Sabrina kaže da napokon živi svoje snove. "Radim stvari o kojima sam sanjala kad sam bila djevojčica", rekla je.

"Uspoređujte me s kojom god lutkicom želite. Nije me briga. Ali, kad me upoznate, shvatit ćete da govorim puno više od lutke", poručila je.

Christina Aguilera joj napisala posvetu

U izdanju na čijoj je naslovnici Sabrina stoji i posveta pjevačice Christine Aguilere mladoj kolegici. "Nikad ne podcjenjujte njenu moć", poručila je Aguilera o Sabrini.

"To je razlog zašto se katapultirala na ovo zasluženo mjesto kao jedna od vodećih pop umjetnica današnjice. Ona dokazuje da se otrov čuva u malim bočicama", našalila se o ovoj džepnoj Veneri visokoj tek 151 centimetar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.