Laila Hasanović jedina je izvan obitelji koja smije posjetiti Michaela Schumachera

Foto: Instagram

Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher je 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju te ga od tada javnost nije imala priliku vidjeti, a ni o njegovom zdravstvenom stanju obitelj nije iznosila nikakve informacije. 

Sve drže u strogoj tajnosti. U malom krugu ljudi koji znaju gdje je i kako je danas Michael nedavno se našla i Laila Hasanović, djevojka 25-godišnjeg Michaelovog sina Micka Schumachera, piše Daily Mail. Navode da je ona jedina osoba izvan obitelji koja je dobila dopuštenje posjetiti ga.

>>Novi detalji. Evo čime su ucjenjivali obitelj Schumacher tražeći 15 milijuna eura

Cijela obitelj oduševljena je Mickovom djevojkom

Najmlađi sin Michaela i supruge Corinne je nešto više od godinu dana u vezi s 23-godišnjom manekenkom koja je rodom iz Bosne i Hercegovine. Bild je prije pisao da je cijela obitelj oduševljena manekenkom te da je često uključuju u obiteljske planove. Pisali su i da je moguće da će se par uskoro vjenčati.

Laila je rođena u Bosni i Hercegovini, ali je odrasla u Danskoj. "Ako me pitate, ne izgledam kao da sam iz Bosne. Mislim da izgledam kao da sam iz Skandinavije, ali nemam skandinavske krvi u sebi. Smiješno je jer ne izgledam uopće kao moji roditelji", rekla je jednom prilikom.

Udala se kći Michaela Schumachera

Nedavno se 27-godišnja kći Michaela Schumachera Gina Maria udala za svog dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea. Svečana privatna ceremonija održana je u obiteljskoj luksuznoj Villi Yasmin. Kako bi spriječili bilo kakve neugodnosti, mladenci su navodno svima zabranili korištenje mobilnih telefona, kao i fotografiranje. Nije poznato je li na vjenčanju bio Michael. 

Među mnogobrojnim uzvanicima bio je i stric mlade Ralf Schumacher, koji je na prijem stigao u pratnji svog partnera Étiennea Bousquet-Cassagnea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.