Diddy iz zatvora brine za svoju djecu, troje je maloljetno. U šoku su

Foto: Profimedia

Sean "Diddy" Combs je navodno bio u kontaktu sa svojom djecom iz zatvora nakon što je uhićen zbog optužbi za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Reper je "nakratko razgovarao s članovima obitelji i svojom djecom putem telefona", rekao je izvor blizak obitelji za People.

Zabrinut je za djecu

Izvor je dodao da je otac sedmero djece "vrlo zabrinut" za njihovu dobrobit. Izvor je također dodao: "Ima troje maloljetne djece, od kojih dvoje sada nema dostupnog roditelja".

Drugi izvor blizak obitelji tvrdio je da su Combsova djeca "u stanju krize i šoka" zbog optužbi. "Teško je vidjeti djecu u stanju u kojem se nalaze. Ovo im je otac. Ali njima on nije Diddy, on je tata. Oduvijek je bio voljen, posvećen otac", poručuje izvor.

Combs ima sina Christiana (26), blizanke Jessie i D'Lilu (17), koje je dobio s pokojnom suprugom Kim Porter, koja je umrla 2018. godine u dobi od 47 godina. Combs je također posvojio Porterinog sina Quincyja (33).

Diddy želi razgovarati s njima

Osim toga, Diddy ima sina Justina (30), kojeg je dobio sa stilisticom Misom Hylton, kao i kćer Chance (18). Najmlađu kći, Love, dobio je s Danom Tran u listopadu 2022. godine.

Prošli tjedan izvor je tvrdio da Combs "očajnički" želi razgovarati sa svojom djecom dok je iza rešetaka. TMZ je tada izvijestio da se sada u njegovoj obitelji "oslanjaju jedni na druge za podršku" te da se "obraćaju Bogu za vodstvo i snagu."

TMZ je isto ranije pisao da je reper stavljen pod nadzor zbog samoubojstva nakon što mu je odbijen zahtjev za jamčevinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.