Ekskluzivne fotke: Ulovili smo Donnu Vekić s dečkom, bivšim mužem Sanje Duggan

Foto: Index

Kad je u subotu navečer u zračnu luku Franjo Tuđman sletio zrakoplov British Airwaysa iz Londona, iz njega su zajedno izašli tenisačica Donna Vekić i poduzetnik Krešimir Čorak, poznat i kao bivši supruge Sanje Duggan (jedne od najbogatijih Hrvatica) te bivši suprug Ane Hanžeković, vlasnice Hanza Medije i kćeri pokojnog Marijana Hanžekovića. 

Donna i Krešimir su, kako Index saznaje od izvora bliskih paru, u vezi već dvije godine, a on joj je bio podrška i tijekom Olimpijskih igara u Parizu, gdje je osvojila srebro. Mi smo ih snimili na povratku iz Londona gdje su, kako doznajemo, zajedno proveli nekoliko dana. 

Čorak se od prve supruge razveo nakon navodnog pokušaja otmice

Čorak je sa Sanjom Duggan bio u braku četiri godine. Razveli su se 2019., a njihovoj ljubavi presudila je udaljenost, s obzirom na to da su živjeli na različitim kontinentima. Naime, Sanja je većinu života provela na relaciji Los Angeles - Zagreb, a 2014. godine sa sinom se trajno preselila na Beverly Hills.

Krešimir i Sanja 2016. u Dubrovniku, Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prije toga u braku je bio s Anom Hanžeković, s kojom ima dvije kćeri. Njihov brak je puknuo nakon navodnog pokušaja Krešimirove otmice 2011. godine.

Naime, Čorka su jedne večeri navodno zaskočila trojica maskiranih muškaraca i pokušali ga odvući u Mercedes, ali je on počeo vikati, tako skrenuvši pozornost prolaznika i stanara, zbog čega su otmičari odustali od svog nauma. 2021. godine donesena je oslobađajuća presuda za svu četvoricu optuženih za djelo iznude u pokušaju, na što je uložena žalba. 

Bivše Donnine ljubavi

Najbolja hrvatska tenisačica svoj je privatni život uvijek pokušavala sakriti od očiju javnosti. U veljači 2020. godine prvi je put javno progovorila o prekidu s s 11 godina starijim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom. U vezi s njim je bila od 2015. godine.

"Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana", rekla je tad i dodala da joj je to bila prva "važnija veza" te da joj je prekid teško pao. 

Kasnije se šuškalo da je u vezi s nogometašem Brunom Petkovićem. "To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo", govorila je tad tenisačica, no veza nikad nije potvrđena.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.