Gledatelji HRT-a se ljute: "Prestajem gledati tu emisiju, totalni promašaj"

Foto: Dario Njavro/HRT

ISPADANJE glumice Ive Jerković i njenog mentora Ive Amulića neugodno je iznenadilo gledatelje emisije Zvijezde pjevaju, barem sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

"Trebala je Maja ispasti, bila je puno lošija, ali HRT će je možda staviti i da pobijedi", "To su pravi pobjednici i tu završava moje gledanje ove negledljive emisije i neobrazovanog žirija. Loša poruka mladim ljudima. Trud i kvaliteta ne prolaze", "Nakon njihovog ispadanja, želim da pobjede Ferlin i onaj drugi, to su baš pobjednici kakve ova emisija i zaslužuje", "Oni su bili favoriti, najbolji par, Iva je predivna, prelijepa, prekrasno pjeva i ponaša se na sceni bolje, profesionalnije nego ijedan pjevač u žiriju. Žiri je totalni promašaj ove sezone, produkcija neka razmisli koga zove u žiri, što se mene tiče večeras završava moje gledanje Zvjezde nepjevaju", komentiraju nezadovoljni gledatelji.

Neki smatraju da su zasluženo ispali

Ivo i Iva sinoć su izveli hit pjesmu Pretty Woman Roya Orbisona, no nisu uspjeli osigurati mjesto u sljedećoj emisiji. "Malo ste se pogubili, ali uspjeli ste se vratiti. Bilo je dobrih trenutaka i malo lošijih", komentirao je Marko Tolja njihov nastup.

Nakon nastupa bilo je i komentara onih koji smatraju da je njihovo ispadanje bilo zasluženo. "Trebali su ispasti još u prošloj emisiji", "Grozni su bili. I prije su trebali ispasti", neki su od komentara onih koje Iva i Ivo nisu oduševili.

Što vi mislite? Svoje mišljenje možete izraziti glasom u anketi koju ćete pronaći OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.