Gledatelji o bizarnom nastupu u Supertalentu: "Nije bilo potrebno, nije smiješno"

Foto: Press

U sinoćnjoj audicijskoj epizodi Supertalenta slovenska skupina Gozd Strahov svojim je nastupom prestravila žiri

Cilj im je bio utjerati žiriju strah u kosti, a u tome su itekako uspjeli. Posebno su prestrašili Maju, koja je nevoljko sudjelovala u točki, i Martinu, koja je tješila Maju i istovremeno se zgražala nad onim što vidi. Vrhunac gađenja uslijedio je kad su po njihovom pultu počeli gmizati crvi, što je Maju i Martinu potjeralo u publiku, a ni Davora ni Fabijana nije ostavilo ravnodušnim. S 3 "ne" i Fabijanovim "da" Gozd Strahov nije prošao dalje.

Maja opsovala

Zbog njihovog nastupa Maja je u jednom trenutku i opsovala. ''Ovo je odvratno i smrdi, ja sam se usrala od straha. I da se odmah opravdam svojim gledateljima, ja izrazito psujem samo kad sam u strahu, što se vidi u svakoj emisiji kad me neko prepadne, nemojte mi se više vraćati, ne želim vas više vidjeti'', izjavila je kasnije.

''To je fakat odvratno i nepotrebno, evo ja ne znam koga ovo zabavlja'', složila se Martina. Davor im se zahvalio na dolasku i rekao da ne razumije poantu. ''Meni se sviđa kad je nešto scary'', prokomentirao je Fabijan koji im je jedini i dao "da".

Gledatelji: "Koji je talent ovdje trebao biti prikazan?"

Osim žirija, ovaj je nastup iznenadio i gledatelje showa. Društvene mreže su, očekivano, pune komentara. Neki se slažu s komentarima žirija, dok su drugi očekivali još više od ovog nastupa.

"Užas", "Nastup im je bio baš fuj", "Podrška Maji. Ovakvi nastupi nisu za televiziju, strašno", "Tko je njih pustio i kakav je ovo talent?", "Ovo stvarno nije trebalo u ovoj emisiji", "Ovo i djeca gledaju. Odvratno", "Koji je talent ovdje trebao biti prikazan?", "Martina i Maja imaju pravo", "Van zdravog razuma", nižu se komentari na Facebooku.

"Niti smiješno, niti zanimljivo", "Svima je jasno da se ovakvo nešto stavlja da se potakne gledanost, no stvarno nije potrebno. Nema tu ni trunke talenta", "Maske su super, ali to je to", "Odvratno", pišu ljudi.

"Kostimi su dobri, ženska je svoju ulogu dobro odradila, ali nastup je bezveze. Očekivao sam nešto puno jezivije i uvrnutije, a ne obične crve", dodao je jedan gledatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.