Otac Jeffreyja Dahmera je imao teoriju zašto je njegov sin postao serijski ubojica

Screenshot: YouTube

OTAC serijskog ubojice Jeffreyja Dahmera, Lionel Dahmer, imao je svoju teoriju o tome što je dovelo do toga da njegov sin postane serijski ubojica. Lionel je preminuo krajem prošle godine, a o ubojstvima svog sina govorio je u intervjua za CBS-ovu emisiju Inside Edition.

"Moja bivša žena uzimala je oko 26 različitih tableta"

Tvrdio je da bi mogla postojati povezanost između lijekova koje je njegova supruga Joyce uzimala prije nego što se Dahmer rodio i njegovih zločina, iako ništa od toga nikada nije potvrđeno. "Uzimala je tisuće tableta za spavanje, sedative, lijekove za epilepsiju otprilike mjesec dana nakon što je zatrudnjela. Nikad ga nije ni držala. Strašno ga je plašila. A onda je samo otišla. Sjela je u auto, odvezla se i ostavila to dijete u toj kući cijelo ljeto", ispričao je Lionel.

U televizijskom specijalu Dahmer o Dahmeru, on i njegova druga supruga, Shari, također su otvoreno govorili o Joyceinim majčinskim sposobnostima. Tvrdili su da nije bila previše taktilna i rijetko bi ga dodirivala ili držala. "Kada se Jeff rodio, djedovima i bakama nije bilo dopušteno držati bebu. Joyce nije htjela da itko dira bebu ili diše na nju. Bojala se klica", ispričala je Shari.

U svojoj knjizi iz 1994. godine Očeva priča, Lionel nije govorio samo o lijekovima koje je Joyce uzimala, već je razmišljao o tome je li sinova sramežljivost mogla biti znak upozorenja u to vrijeme.

Jedna od najgledanijih serija 

Podsjećamo, Jeffrey je između 1978. i 1991. godine ubio 17 muškaraca i dječaka.

Netflixova serija o Jeffreyju Dahmeru izašla je 21. rujna 2022., a do sada je prikupila više od 900 milijuna sati gledanja, što ju je učinilo jednom od najgledanijih serija na engleskom jeziku ikada. Zbog stravičnih ubojstava uhićen je 1991. godine.

Jeffreyja je u zatvoru na smrt pretukao drugi zatvorenik Christopher Scarver.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.