Ivana Trump dolazila u Hrvatsku, pozirala s Bandićem: "Išla sam na Hvar, Korčulu..."

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

PREMINULA je Ivana Trump, poduzetnica, modna dizajnerica i prva supruga Donalda Trumpa. Ivana je nekoliko puta bila u Hrvatskoj, a posljednji put to je bilo 2019. godine kada je boravila u Zagrebu i družila se s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem. 

Ivana je tada bila na operaciji očiju u jednoj zagrebačkoj klinici, nakon koje se družila s Bandićem i s njim razgovarala i o medicinskom turizmu. Iznenadio ju je velikim buketom ruža, poklonio joj dres hrvatske nogometne reprezentacije te knjige o Zagrebu. Zajedno su pozirali pred fotografima.

Bivša supruga Donalda Trumpa bila je i članica žirija za hrvatski Miss Universe 2019. godine kada je pobijedila Korčulanka Mia Rkman. Nije štedjela komplimente kada je hvalila hrvatsku misicu.

"Bila je famozna, moja favoritkinja. Nije najviša od djevojaka, ali je pametna, lijepa i egzotična. To mi se sviđa kod nje", rekla je tada za Index Ivana, koja je popričala i s Mijom o njezinim planovima za budućnost.

 

"Kad završi dvije godine studija, otići će u Ameriku. Ja je neću deportirati, a to mogu napraviti u sekundi!" rekla nam je uz smijeh pa nastavila: "Bit će fantastična, jako je pametna, ambiciozna i lijepa. Dobro će proći na svjetskom izboru i dobro će predstaviti Hrvatsku."

Tada je nahvalila Hrvatsku i otkrila koje destinacije voli posjetiti. 

"Volim Hrvatsku, imam brod i išla sam na Hvar, Korčulu, Brijune, Dubrovnik i Split", ispričala je.

Donald potvrdio vijest o smrti Ivane

Podsjećamo, Ivana je preminula u dobi od 73 godine, a vijest je objavio Donald Trump na društvenoj mreži Truth Social. Bivšu suprugu je nazvao "divnom, lijepom i nevjerojatnom ženom koja je vodila sjajan i inspirativan život". 

Ivana Trump je s bivšim američkim predsjednikom bila u braku od 1977. do 1992. godine. Zajedno su dobili troje djece - Donalda Jr.-a, Ivanku i Erica. "Njen ponos bilo je njezino troje djece. Bila je veoma ponosna na njih, kao što smo i mi svi bili ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana!" stoji u Trumpovoj objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.