Karijera Toma Cruisea trebala je otići u drugom smjeru, zbog ozljede je postao glumac

Foto: EPA

Tom Cruise jedno je od najvećih imena u Hollywoodu, ali njegov život zamalo je krenuo u potpuno drugačijem smjeru, piše Unilad. Naime, od svog djetinjstva Tom se bavio hrvanjem i bio je jako dobar u tome. 

Zbog hrvanja je trebao dobiti stipendiju za fakultet

Njegov bivši hrvački trener u srednjoj školi, Tom Jarrett, rekao je za The Daily Mail još 2013. godine da vjeruje da je "hrvanje Tomu dalo neki fokus i način da se nosi sa svojom agresijom koju je tada osjećao". U njegovoj biografiji Tom Cruise: Anatomy of an Actor, napisano je da je trebao dobiti sportsku stipendiju jer bio jako uspješan u tom sportu. 

No, jednom prilikom za vrijeme treninga ozlijedio je koljeno i to mu je u tom trenutku uništilo snove. Međutim, otvorila mu se još jedna prilika. Dok se oporavljao od ozljede, Cruise je odlučio otići na audiciju za ulogu u mjuziklu Guys and Dolls. Dobio je ulogu i tako je krenula njegova glumačka karijera. 

"Jedan trenutak sve promjeni"

Ljudi na društvenim mrežama nisu mogli vjerovati da je ovo Cruiseova priča o početku glume. “Kada ti život da limun, napravi limunadu. Kad ti život povrijedi koljeno, postani Tom Cruise", našalio se jedan korisnik Twittera. "Čudno je kako život sam piše scenarije", "Ludo je kako jedan trenutak promjeni sve", pisali su njegovi obožavatelji.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.