Lady Gaga o svojoj karijeri: Prošla sam kroz uspone i padove, a sada sam puno bolje

Foto: EPA

Pjevačica i glumica Lady Gaga nedavno je pokazala svoje vještine u filmu Joker: Folie à Deux, koji nije postigao očekivani uspjeh. U intervjuu za People se osvrnula na svoju dugogodišnju karijeru, ističući uspone i padove kroz koje je prošla.

"Prošla sam kroz mnoge izazove"

"U glazbenoj industriji sam od djetinjstva, a u filmskoj industriji radim već 10 godina. Prošla sam kroz mnoge izazove", poručila je. Osjeća veliku zahvalnost prema svojoj karijeri i obožavateljima.

Ipak, priznaje da je u određenim trenucima imala problema. "Sada se osjećam puno bolje i drago mi je što to mogu reći. Zaista sam zahvalna na tome", dodala je Lady Gaga.

U novom filmu preuzela je ulogu Harley Quinn, bivše pacijentice koja se zaljubi u Arthura Flecka, odnosno Jokera, kojeg glumi Joaquin Phoenix. Gaga je opisala tu ulogu kao "potpuno oslobađajuću", ističući da je uspjela prikriti dijelove svoje osobnosti u liku. "Kada sam prvi put gledala film, pomislila sam: 'Oh, i to je ovdje! Taj dio mene koji nitko ne želi znati'", rekla je.

Brojne kritike na film

Podsjetimo, publika i kritičari razočarani su filmom Joker: Ludilo u dvoje (Joker: Folie à Deux). Mjuzikl Todda Philipsa dobio je ocjenu D na stranici CinemaScore, koja ocjenjuje filmove na temelju anketa provedenih nakon premijere filma.

Kako piše ComicBook, ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje i kritičari i publika dijele isto mišljenje o nekom filmu inspiriranom DC-jevim stripovima - na Rotten Tomatoesu ima ocjenu 33% na temelju recenzija kritičara i 31% na temelju recenzija prosječnih gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.