Pamela Anderson: Sjajno je biti dio pop kulture, ali to je i blagoslov i prokletstvo

Foto: EPA

PAMELA Anderson u subotu se pojavila na Filmskom festivalu u Zurichu u Švicarskoj, gdje je dobila nagradu Golden Eye, a tom prilikom govorila je svojem životu i karijeri te otkrila kako se desetljećima borila s depresijom. 

57-godišnja glumica, koja se već neko vrijeme u javnosti pojavljuje bez šminke te je postala zaštitno lice pokreta prirodnog izgleda, priznala je da se jedva sjeća većeg dijela svojeg života u svijetu slavnih, nakon što se proslavila u seriji Baywatch. 

"Bila sam depresivna nekoliko desetljeća" 

"Čini mi se kao da sam s Baywatcha otišla na Broadway. Ne znam što se dogodilo između. Sve je to velika praznina. Sretna sam što sam ovdje u ovom trenutku jer smatram da sam bila depresivna nekoliko desetljeća", rekla je. 

Inače, Anderson je 2022. na Broadwayu glumila Roxie Hart u Chicagu, a nakon toga glumila je u filmovima The Last Showgirl, Rosebush Pruning te novom nastavku filma Naked Gun, koji bi trebao izaći sljedeće godine. 

"Nikad nisam mislila da ću biti na pozornici i primati takvu nagradu. Samo želim nastaviti raditi. Uzbuđena sam što ću učiniti više. Sjajno je biti dio pop kulture, ali to je i blagoslov i prokletstvo. Ljudi se zaljube u tebe zbog kupaćeg kostima. Dugo je trebalo, ali tu sam", rekla je dodajući kako je oduševljena što je ponovno zaokupljena poslom te da vjeruje da joj je njezin dokumentarac Pamela, a Love Story iz 2023. pomogao oživjeti karijeru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.