Liam Payne je 2023. proveo 100 dana na rehabilitaciji: Od tada učim tko je novi dečko

Foto: EPA

Vjeruje se da je Liam Payne, koji je sinoć pronađen mrtav ispred hotela u Buenos Airesu, bio pod utjecajem opijata jer se u službenom priopćenju navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

>>Umro Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona

No u srpnju 2023. Liam je na svom YouTube kanalu objavio video u kojem je obavijestio svoje obožavatelje da je proveo 100 dana u rehabilitacijskoj ustanovi te da se uspješno izliječio od ovisnosti s kojima se dugo borio. Također, rekao je da je u tom trenutku bio trijezan šest mjeseci. 

"Nisam se mogao prepoznati"

"Samo sam trebao uzeti malo vremena za sebe jer više nisam sebe mogao prepoznati", započeo je Liam svoj video te dodao: "A siguran sam da ni vi niste."

"Bio sam u lošem stanju i bio sam stvarno sretan što sam na neki način zaustavio život i posao." Payne je priznao da je nakon rehabilitacije najstrašnije bilo ponovno se povezati s "vanjskim svijetom" te ponovno uključiti mobitel. "Od tada učim tko je ovaj novi dečko", priznao je. 

Ispričao se zbog svojih komentara

Osim ovog priznanja, u videu se ispričao zbog komentara koje je rekao 2022. u podcastu kod Logana Paula. "Sve što sam rekao je bilo pogrešno", otkrio je tada. Naime, Payne je u podcastu komentirao svoj komplicirani odnos s bivšim kolegom iz One Directiona Zaynom Malikom. Rekao je da se umalo potukao s njim iza pozornice na jednom od nastupa te je iznio svoje pritužbe na druge bivše članove.

"Dečki su bili uz mene kad sam ih najviše trebao, priskočili su u pomoć. Čak i Zayn, zbog čega sam mu i zahvalio preko poruke", rekao je u svom videu. 

>>Prva Liamova audicija: Imao 14, u žiriju sjedila žena s kojom je kasnije dobio sina

Pronađen je mrtav nakon pada s trećeg kata

Podsjećamo, pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Cas Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

Samo pola sata prije smrti oglasio se na Snapchatu gdje je objavio fotografiju s djevojkom Kate Cassidy.

Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu gdje ga je pratilo preko 26 milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.