Liam Payne je prije 15 dana bio na nastupu Nialla Horana, zaplesao je Macarenu

Foto/Screenshot: TikTok/EPA

Pop pjevač Liam Payne, čija je vijest o tragičnoj smrti sinoć rastužila javnost, prije 15 dana bio je na koncertu bivšeg kolege iz popularnog benda One Direction. Naime, Irski pjevač Niall Horan je 2. listopada povodom svoje turneje The Show: Live on Tour nastupao u Argentini.

>>Umro Liam Payne

Njihovi brojni obožavatelji su objavljivali videa na TikToku na kojima se vidi kako rasplesani Liam cijelo vrijeme pozdravlja i zabavlja publiku iz VIP lože u kojoj se nalazio s djevojkom Kate Cassidy. Prije koncerta obožavateljice su vrištale njegovo ime, a nekima je čak pružio i ruku. 

@karinameza392 @Liam Payne en el movistar Arena #onedirection #niallhoran #argentina ♬ sonido original - Karina Meza

Zaplesao je Macarenu

Video jedne djevojke posebno je oduševio i nasmijao korisnike TikToka. Na njemu se vidi kako Liam pleše uz poznati ritam popularne pjesme Macarena. "On je tako sladak", "Nitko to ne može bolje od njega", nizali su se komentari ispod objave. 

@nachilarocca Liam bailando la macarena en el recital de Niall en argentina 🤍🩵🤍 #argentina🇦🇷 #onedirection #liampayne #nialllhoran #fyp ♬ sonido original - Nachi

Svjedoci tvrde da se ponašao čudno

Podsjećamo, Liam Payne pronađen je mrtav ispred hotela Cas Sur u luksuznoj četvrti Palermo u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". U hitnom pozivu policija je obaviještena "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

>>Što se sve zna o smrti Liama Paynea?

Od ranije je poznato da se Liam dugo godina borio s problemima o ovisnošću. Jednom prilikom je priznao da je imao "teške suicidalne misli" i da je konzumirao alkohol i teške droge dok je pjevao u One Directionu. Otkrio je i da se teško nosio sa slavom. 

No, u srpnju 2023. Liam je na svom YouTube kanalu objavio video u kojem je obavijestio svoje obožavatelje da je proveo 100 dana u rehabilitacijskoj ustanovi te da se uspješno izliječio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.