Majka Harryja Stylesa reagirala na smrt Liama ​​Paynea: "Samo dječak..."

Foto: Instagram

Anne Twist, majka Harryja Stylesa, oglasila se na društvenim mrežama kako bi izrazila svoju tugu zbog tužne vijesti o smrti Liama ​​Paynea. Kao majka jednog od Liamovih bivših kolega iz boy benda One Direction, Anne je pomno pratila kako Payne odrasta uz njezinog sina te je objavila kratku, ali moćnu posvetu. 

>>Umro Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona

"Samo dječak...", napisala je uz emotikon slomljenog srca. 

"U šoku sam. Moja sućut vašoj obitelji, kao i njegovoj obitelji i prijateljima", "Imao je ogromno srce. Kakav gubitak za one koji su ga poznavali i voljeli", "Ovo je tako tužno", "Shrvana sam, tužna, očajna... Puno ljubavi svima koji su ga voljeli, njegovoj obitelji i sinu, prijateljima i dečkima iz benda", nizali su se komentari tužnih obožavatelja. 

One Direction formiran je 2010. godine

Podsjećamo, suci britanskog The X Factora 2010. su formirali grupu One Direction, čiji su članovi bili Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik. Ubrzo nakon toga postigli su globalni uspjeh i postali jedan od najprodavanijih bendova desetljeća.

>>Prva Liamova audicija: Imao 14, u žiriju sjedila žena s kojom je kasnije dobio sina

S bendom je Payne izdao pet albuma - Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) i Made in the A.M. (2015). Nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru.

Njegovu smrt potvrdila je policija

Sinoć je javnost pogodila vijest o Liamovoj smrti. Pronađen je mrtav ispred hotela u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". 

Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

 Osim Harryjeve majke, brojni slavni i njegovi kolege sada se opraštaju od Liama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.