Koga je sve ljubio Liam Payne? Sa Cheryl dobio sina, povezivali ga s Naomi Campbell

Smrt Liama ​​Paynea shrvala je obožavatelje diljem svijeta, nakon što je pjevač pao s trećeg kata hotela u glavnom gradu Argentine Buenos Airesu. Njegova posljednja objava na Snapchatu prije smrti bila je fotografija s djevojkom Kate Cassidy. 

Liam je, osim zbog popularnosti One Directiona, na naslovnice dospio i svojim ljubavnim životom. Nakon što se proslavio, izlazio je s mnogim zvijezdama, među kojima je najpoznatija članica žirija X Factora Cheryl Cole, s kojom je imao sedmogodišnjeg sina Beara. Liam je također bio zaručen s manekenkom Mayom Henry. 

Donosimo povijest njegovog ljubavnog života.

Danielle Peazar (2010.-2012.)

Liam je upoznao plesačicu Danielle kada su se oboje pojavili u X Factoru 2010., a par je bio u vezi dvije godine. Godine 2018. Danielle je pokrenula glasine da je ponovno u kontaktu s pjevačem nakon što ju je obožavatelj na Instagramu upitao jesu li ostali u kontaktu. "To ću zadržati između mene i njega", napisala je tada.

Sophia Smith (2013.-2015.)

Liam i Sophia prvo su se upoznali dok su oboje bili u školi, ali su prohodali 2013. i razišli se dvije godine poslije. Tada je on rekao za The Sun: "Potpuno sam utučen što sam se razišao sa Sophijom, ali da bi nekome učinio dobro, ponekad je bolje ne raditi ono što ti srce želi nego ono što je najbolje za tu osobu."

Razlaz je bio šok za obožavatelje jer je samo nekoliko tjedana prije toga Liam rekao da razgovaraju o braku. "Razgovarali smo o braku, ali 22 nam se čini premlado za to. Sophia mora raditi u životu što želi. Ne želim da bude jedna od onih djevojaka koje ostaju kod kuće i ne rade", rekao je pjevač.

Cheryl (2015.-2017.)

Liamova najpoznatija romansa bila je s pjevačicom Cheryl, koja je od njega starija 10 godina. Par se upoznao kad je Cheryl imala 24 godine, a on 14, kad je Liam došao na audiciju za X Factor 2008. godine. Njihova romansa počela je 2015. godine kada su se ponovno sreli na finalu X Factora. 

Cheryl i Liam objavili su svoju romansu u veljači 2016., a sina Beara dobili su u ožujku 2017. Razišli su se u srpnju 2018. nakon dvije i pol godine veze, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno odgajali sina. Prije dvije godine Liam je u podcastu Impaulsive rekao da je prinova "uništila njihov odnos, ali iz pravih razloga" i da se mučio s očinstvom u dobi od 23 godine.

"Da budem iskren s tobom, to mi je u tom trenutku uništilo vezu, ali iz opravdanih razloga. Bio sam toliko uzbuđen zbog njegovog rođenja da sam se zapravo brinuo da ga neću dovoljno voljeti", rekao je.

Cairo Dwek (2018.)

Liam je uživao u ljetnoj romansi s manekenkom Cairo, a njihova dvomjesečna veza završila je u rujnu 2018. 

Naomi Campbell (2019.)

Liama ​​su 2019. povezivali s Naomi, koja je 23 godine starija od njega. Navodno su bili četiri mjeseca u vezi. Sve je navodno počelo bezazlenim flertom na Instagramu, lajkanjem i komentiranjem objava. Liam ju je opisao kao savršenu, a Naomi je za njega rekla da ima prelijepu dušu. 

Međutim, kad su manekenku upitali za njihovu vezu, izbjegavala je odgovor. Voditelj Jonathan Ross rekao joj je tada da je u posljednje vrijeme bilo puno naslova o njenoj vezi s Liamom. Ona je na to odgovorila: "I? Nikad ne raspravljam o privatnom životu. Mislim, ludo je, jedan dan me povezuju s jednom osobom, drugi dan s drugom. Tko je sutra? To je ono što želim znati."

Maya Henry (2019.-2022.)

O njihovoj vezi govorilo se još i u kolovozu 2018., ali je potvrđena tek 2019. Par je potvrdio svoje zaruke u kolovozu 2020. nakon što je Liam zaprosio tijekom karantene. Međutim, njihova veza završila je 2022. godine. 

Maya je nedavno rekla da joj je pjevač konstantno slao poruke i da ga je prijavila za opsesivno ponašanje. 

"Šalje mi toliko poruka da će mi mobitel eksplodirati. Koristi i druge brojeve, piše mojoj mami, prijateljima. Uvijek s drugih brojeva mobitela. Radi nove račune. Svaki put kad vidim da netko iskoči na mom telefonu, pomislim 'Evo nas opet'", rekla je nedavno za Daily Mail. 

"Slao mi je mailove. Ne samo meni, nego i mojoj mami. Je li to vama normalno ponašanje", dodala je. Henry ga je optužila i da je na društvenim mrežama huškao brojne fanove One Directiona na nju.

>> Bivša Liama Paynea prije nekoliko dana: "Govorio je da će umrijeti i da nije dobro"

Maya je u ponedjeljak gostovala u podcastu The Internet Is Dead gdje je rekla da je često Liam govorio o smrti. 

"Otkako smo prekinuli, slao mi je poruke da nije dobro. Uvijek bi se igrao sa smrću i govorio: 'Pa, umrijet ću. Nisam dobro'", rekla je te dodala da smatra da su takve poruke njegov pokušaj manipulacije kako bi se ona osjećala loše jer su prekinuli.

"Jednom sam mu pokušala pomoći, a on nije prihvatio. Slao je mojoj mami poruku: 'Nisam dobro, neka me Maya kontaktira' jer ja nisam odgovarala. Uvijek je isti ciklus", rekla je.

Kate Cassidy (2022.-2024.)

Kate i Liam počeli su izlaziti u listopadu 2022., a kasnije te godine debitirali su na crvenom tepihu na dodjeli Fashion Awards. Međutim, u svibnju 2023. par je pokrenuo glasine o prekidu. Ubrzo nakon glasine su demantirali.

Ona je proteklih dana boravila s njim u Argentini, ali je napustila tu zemlju samo dva dana prije pjevačeve smrti.

>> Liamova djevojka je dva dana prije njegove smrti napustila Argentinu, objasnila zašto

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.